Home Vijesti “Pride and Joy” – prava emocija za kraj 5. izdanja Rab Jazz Festivala

“Pride and Joy” – prava emocija za kraj 5. izdanja Rab Jazz Festivala

0
“Pride and Joy” – prava emocija za kraj 5. izdanja Rab Jazz Festivala

Foto: Foto: Ivo Šubić (POU Rab)

 

Sjajna energija i interakcija s publikom Ricarda i ekipe vrhunskih glazbenika rezultirala je duševljenim ovacijama u Ljetnom kinu Rab, a po završetku njihovog koncerta, nakon kraće pauze, na pozornicu su se popeli, Marko, Tea, Dušan i Denis, četvorka pod nazivom Vervet koja je promovirala svoj posljednji album. Uvjerljivo, čvrsto, kako i priliči ovakvom glazbenom događanju, zatvorili su zadnji dan nezaboravnog  festivala.

Rab danas oglas

Oduševljenje nije mogao sakriti ni umjetnički direktor Rab Jazz Festivala, Bruno Mičetić:

– “Denis Makin otpjevao je za kraj „Pride and Joy“ Steve Ray Vaughana, skladbu čiji naziv možda i najbolje opisuje pravu emociju svih sudionika i organizatora 5. Rab Jazz Festivala. Ponos i radost! – to je ono što svi osjećamo sada kada festival priveden kraju”, kazao je Mičetić.

 

Rab Jazz Fest, ovoga puta i uz podršku lijepog vremena, doista je početak rujna u gradu Rabu učinio posebnim, a publika željna događanja, osobito vrhunske koncerata na otvorenom, jasno je dala do znanja koliko ovakva jedna manifestacija početkom rujna znači Rabu i rapskoj turističkoj ponudi. Bravo za sve!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime