Home Vijesti Vodeći europski blogeri, infuenceri i fotografi ploveći Kvarnerom uplovili i u rapsku luku

Vodeći europski blogeri, infuenceri i fotografi ploveći Kvarnerom uplovili i u rapsku luku

0
Vodeći europski blogeri, infuenceri i fotografi ploveći Kvarnerom uplovili i u rapsku luku

Foto: Foto: Tomislav Lešćan - CroatiaFullofLife

 

Rab je ovu grupu zanimljivih i izuzetno utjecajnih promotora imao priliku ugostiti u srijedu 6. listopada, pa iako vremenske prilike tijekom njihovog jučerašnjeg posjeta nisu bile idealne, još jednom se pokazalo kako je povijesna jezgra Raba zaista jedno od najfotogeničnijih mjesta na našoj obali, jer upravo je kombinacija više vremenskih prilika ili neprilika, stvorila posebnu atmosferu, koja je gotovo svaku lokaciju učinila idealnom za kreiranje atraktivnog foto i video materijala.

Rab danas oglas

 

Shodno tome, se razgled najatraktivnijih znamenitosti i posjet Kući Rapske torte, pod vodstvom Kristine Maškarin, predsjednice Udruge turističkih vodiča Raba i u pratnji Luke Perčinića iz TZG Raba, od predviđenih sat vremena odužio na preko dva i pol sata koji su gostima protekli u trenu.

 

A u programu ovog putovanja, doznajemo sa stranica HTZ-a, sudjeluje Britanac Andrea Astarita, ambasador Adobea kojeg Instagramu i Tik Toku prati milijun fanova. On će, uz fotografiranje, tijekom putovanja raditi i posebni video koji će se koristiti u daljnjoj promociji hrvatske nautičke ponude. „Hrvatska je jedna od zemalja koje me oduševljavaju, a projekte poput ovog pozdravljam jer je to izvrsna prilika za upoznavanjem destinacija, ali i domaćih ljudi u društvu kolega iz cijeloga svijeta“, zaključio je Astarita.

 

Tu je i profesionalni britanski fotograf Mike Will, ambasador Sony Alphe i Adobea, koji je i osnivač UK.Shootersa i World.Shootersa. Njega na Instagramu prati više od 140 tisuća fanova, a u sklopu svojih budućih foto radionica posebno će predstaviti seriju fotografija koje će kreirati tijekom putovanja.

– „Ovo je moj treći boravak u Hrvatskoj koja je za mene vrlo lijepa i atraktivna zemlja koja je od Londona udaljena svega nekoliko sati. Uz osjećaj sigurnosti i jednostavne protokole ulaska u vašu zemlju, ono što me posebno privlači je bogatstvo različitosti te puno lijepih motiva idealnih za fotografiranje“, naglasio je Will.

 

– „U projekt smo uključili blogere, influencere i profesionalne fotografe kojima ćemo predstaviti destinacije, turistički atraktivne lokalitete, otočke običaje i delicije Kvarnera te očekujemo vrlo dobre promotivne rezultate. Naglasak je na nautici kao jednom od glavnih hrvatskih imidž proizvoda koji naglašava ono najljepše što Hrvatska ima i nudi svijetu. U nautičkom charteru je u dosadašnjem dijelu godine ostvareno gotovo 3 milijuna noćenja što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast od 82 posto“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

 

Kvarnerskim arhipelagom plovi i Antje-Katrin Schaniel iz Švicarske koja se u svom radu specijalizirala za eno-gastronomske teme pa će joj u fokusu biti tradicionalne delicije karakteristične za Kvarner, a pripremit će i poseban prilog za švicarski magazin. Kvarnerom plove Anastasija Polovnuka i Jo Hannes Kreikebaum iz Njemačke koji su ovom prilikom život u kamperu zamijenili životom na brodu. Oni će se usmjeriti na prirodne ljepote, a istražit će i sve mogućnosti koje naša zemlja nudi digitalnim nomadima. Svoje će dojmove podijeliti sa svojim fanovima na Instagramu i blogu Another Travelstory.

 

Svoja će iskustva na blogu Travellover prenijeti Patrycja Żaneta Jaskot iz Poljske, Austrijanka Vasileia Eleftheriadou na blogu The Viennese girl te Anna Pernice iz Italije, ambasadorica za Canon Italia i EasyJet, na blogu Travel Fashion Tips.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime