logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Ponedjeljak, 14 Studeni 2022 20:59

Županijska specijalna bolnica Insula otvara vrata specijalističkih ambulanti i u poslijepodnevnim satima

Autor:
Ocijeni sadržaj
(5 glasa/-ova)
Županijska specijalna bolnica Insula otvara vrata specijalističkih ambulanti i u poslijepodnevnim satima Izvor: ŽSB Insula Rab

Iako je briga za mentalno zdravlje primarna misija ove zdravstvene ustanove, kroz svojih 67 godina postojanja značajno je proširena paleta usluga u dijelu neuroloških, internističkih, fizijatrijskih, ali i niza drugih usluga koje imaju važnu ulogu u cjelovitom oporavku te zahtijevaju interdisciplinarni i multiprofesionani pristup.

 

Osim usluga koje pružamo u samoj ustanovi u okviru bolničke dnevno bolničke i specijalističke zdravstvene zaštite prije nekoliko mjeseci uz sufinanciranje Grada Raba pokrenut je projekt fizikalne terapije i neurokognitivne rehabilitacije u kući. Ovime želimo približiti zdravstvene usluge i podršku ozdravljenju teže pokretnim, starijim, ali i socijalno isključenim stanovnicima našeg otoka.

 

U namjeri da svoje usluge učinimo još dostupnijima i izađemo u susret sugrađanima koji radi poslovnih obveza ne mogu doći na pregled u jutarnjim satima, od utorka 15. studenoga 2022. godine Županijska specijalna bolnica Insula otvara svoje specijalističke ordinacije i ambulante i u poslijepodnevnim satima. Od 12-18 sati svaki utorak biti će dostupne usluge specijaliste interne medicine, fizijatra i logopeda.

  • Ordinacija interne medicine

 

  • Ambulanta za logopediju 

 

Sve dodatne informacije možete dobiti putem brojeva 051/750-658 i 051/490-834 odnosno email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pročitano 1322 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles