logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Četvrtak, 24 Studeni 2022 08:00

Humanitarnim koncertom "ROCK NA GUŠTERNI" do sada prikupljeno 16.114,95 kn - Hvala svima!

Napisao/la Društvo Mundanije
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Humanitarnim koncertom "ROCK NA GUŠTERNI" do sada prikupljeno  16.114,95 kn - Hvala svima! Foto: Fabijan Mikelić

Treće izdanje humanitarnog koncerta "Rock na Gušterni", koje je održano u subotu, 19. studenog 2022., u prepunom Domu Mundanije, u potpunosti je ispunilo svoj cilj, na veliku radost kako publike, tako i organizatora ovog hvale vrijednog rock-događanja. Tim povodom, nakon što su skupili sve svoje dojmove i prebrojali do sada prikupljene donacije, oglasili su se i "momci i djevojke" iz organizacijskog tima okupljenog oko Društva Mundanije. Uz zahvalnost prije svega njima na inicijativi i ustrajnosti pri realizaciji ovogodišnjeg koncerta, donosimo Vam u cijelosti njihovo priopćenje popraćeno bogatom foto-galerijom.

 

Dragi prijatelji, teško je u smisleni tekst ugurati sve ono što vam želimo reći i što smo zajedno proživjeli zadnjih dana. Veliki posao, trud i energija uloženi su u organizaciju koncerta no sve to ne bi bilo moguće bez naših nezamjenjivih volontera, podrške Grada, glazbenika, sponzora te medijske popraćenosti i naravno vas, publike.

 

Abecednim redom navodimo one koji su nas podržali na neki od načina: Arba Riders, B.K. "MAG"-RAB, Caffe bar Municipium, Dundovo d.o.o., Gostionica Luna, Grad Rab, Maraska d.d., Muzička agencija Peppy, M-plan obrt, OPG Rimanić, Okapi d.o.o., Orada d.o.o., Pekarnica Lopar, Pharmapak d.o.o., PJ-TRANSPORT d. o. o., Rab Bit j.d.o., Rab Danas, Radio Rab d.o.o., Soundland production j.d.o.o., Triatlon klub Rab, Tuning Crew Rab, Tehno-lim obrt, TZ Grada Raba, U.O. Vojko, Udruženje obrtnika Rab

Svima od srca hvala!

 

Posebna zahvala odličnim bendovima bez kojih cijela ova priča ne bi zvučala dobro. Evo i njih redoslijedom nastupa: Desoto Acoustic,Tike Myson, Perfect Strangers, Reful

Ovu Gušternu ste uistinu učinili posebnom!

 

Sad malo o brojkama...

Donacijama na koncertu te prodanim kartama se skupilo 10.905,00kn, uplatama na račun 5.209,95kn, što zajedno čini iznos od 16.114,95kn. Novac ćemo uplatiti na dva računa, a akcija ostaje otvorena do kraja godine. Karte će biti dostupne u caffe baru Municipium te tijekom 5. Novogodišnje utrke.

 

Hvala vam svima na sudjelovanju, pokazali ste da imate veliko srce! Predivno vas je bilo vidjeti vesele, raspoložene, rasplesane u srcu otoka, na Gušterni. Nadamo se da smo ispunili vaša očekivanja i da ste se odlično zabavili!

 

Vaše Društvo Mundanije

Pročitano 2535 puta