Home Vijesti Suze radosnice i ushit na božićnom koncertnom spektaklu predškolaca DV Pahuljica “Čuda postoje”

Suze radosnice i ushit na božićnom koncertnom spektaklu predškolaca DV Pahuljica “Čuda postoje”

0
Suze radosnice i ushit na božićnom koncertnom spektaklu predškolaca DV Pahuljica “Čuda postoje”

Foto: Foto: Ivo Šubić

 

Mnogi u publici bili su na rubu suza radosnica nakon što je na pozornicu, ispod video zida na kojem se u tom trenutku prikazivala njihova fotografija iz vrtićkih dana, izašao mladi raspjevani i nasmijani par Dajana Lupić i Dino Gušćić.

Rab danas oglas

 

Program koncerta “Čuda postoje” imalo je sve skupa 13 točaka, u kojima su sudjelovala djeca u godini pred polazak u školu, djeca polaznici programa ranog učenja engleskog jezika i polaznici glazbenog programa.

 

Male voditeljice bile su Zara Ribarić i Lucija Halović uz rapskoj publici već dobro poznatu odgojiteljicu Anitu Sović Padovan.

 

Da je riječ o pozamašnom, pomno i profesionalno pripremanom koncertu, dovoljno kazuje podatak da su za sinoćnji nastup odrađene čak tri velike probe.

 

Ravnateljica DV Pahuljica Sanja Grozdanić u pozdravnom obraćanju publici kazala je da čuda doista postoje ako u njih snažno vjerujemo, a taj su naziv nadjenuli ovogodišnjem božićnom koncertu jer u rapskom vrtiću ne samo da čvrsto vjeruju, već i znaju da “Čuda postoje”.

– “Ništa nismo prepuštali slučaju tako da je na dan koncerta sve proteklo baš kako smo zamislili. I onda opet dođem na ono moje da su djeca najpouzdaniji suradnici”, kazala nam je ravnateljica Grozdanić koja nije krila oduševljenje nastupom Dajane i Dina: “Na kraju koncerta, iza kulisa, Dajana i Dino su nam se skromno zahvalili na pozivu, a ja nisam mogla vjerovati i zapravo se želim od sveg srca zahvaliti njima jer su bili doista predivni.”

 

Posebnu zahvalu ravnateljica je uputila i djelatnicima Dundova d.o.o. koji su im bili pravi partneri u organizaciji ovog “spektakla”, te timu Soundland Productiona na vrhunskoj audio-vizualnoj dimenziji koncerta.

 

Naravno dvorana je bila prepuna, a nakon koncerta nizali su se komentari oduševljenja roditelja i svih koji su se sinoć našli u publici.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime