logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Subota, 31 Prosinac 2022 12:29

Veselo silvestarsko prijepodne na Trgu Municipium Arba uz Maju Šuput u ulozi gospođe „Nove godine“

Autor:
Ocijeni sadržaj
(7 glasa/-ova)
Veselo silvestarsko prijepodne na Trgu Municipium Arba uz Maju Šuput u ulozi gospođe „Nove godine“ Foto: Hrvoje Hodak

Sve redom domaći, rapski izvođači, članovi Limene glazbe DVD-a Rab, plesači svih generacija Folklornog društva Rapski tanac, rapski barmeni predvođeni nedavno proglašenim najboljim barmenom Hrvatske za 2022., Lukom Fafljom, te gastro-majstori Imperial Riviere d.d. koji su za sve posjetitelje pripremili ukusan gulaš, stvorili su danas prijepodne prekrasnu atmosferu na silvestarskom druženju u gradu Rabu.

 

Posebno je dojmljiv bio trenutak kada su rapske tancarinke i tancarini po završenom nastupu, ušli među publiku, odabrali svoje partnere i s njima, onako spontano i s puno mota, zaplesali rapski tanac.

 

Neposredno prije podnevnog dočeka Nove godine za djecu, publici koja je preplavila Trg Municipium Arba čestitkom s najboljim željama u 2023. najprije se s govornice obratio gradonačelnik Raba Nikola Grgurić, a onda je uz taktove grupe Venus u ulozi bake "Stare godine" na pozornicu izašla ravnateljica Dječjeg vrtića "Pahuljica", Sanja Grozdanić koja je na simpatičan način animarala sve mališane na Trgu, a njezini su pomagači za to vrijeme svakom djetetu u publici darovali novogodišnju kapu.

 

Prije samog odbrojavanja, na iznenađenje mnogih, na pozornici se u ulozi gospođe "Nove godine" pojavila Maja Šuput, koja se zatim u svom stilu, s puno energije, pridružila djeci u veselom odbrojavanju sekundi u ispraćaju Stare godine. Zrakom su zatim poletjeli konfeti ispaljeni iz topova pored pozornice, a Maja je, otpjevavši nekoliko svojih hitova, još jednom pozvala sve koji to mogu da i večeras dođu u grad kako bi svi zajedno proslavili i onaj službeni kalendarski ulazak u 2023. godinu.

Pročitano 3502 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450