logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Ponedjeljak, 20 Veljača 2023 09:08

Najmlađa, najljepša i najveselija karnevalska povorka uljepšala nedjeljno poslijepodne u Rabu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Najmlađa, najljepša i najveselija karnevalska povorka uljepšala nedjeljno poslijepodne u Rabu Foto: Hrvoje Hodak

Jedinstveni i nezamjenjivi volonteri Udruge za djecu i mlade Kocka, predvođeni neumornom voditeljicom čitavog programa Romanom Crnić kojoj su na pozornici izvrsno asistirale Veronika Mravić, Vana Hunček i Lana Kaloćira, svojim su motivacijskim žarom i nevjerojatnom količinom pozitivne energije i ovogodišnje karnevalsko okupljanje najmlađih rapskih maškaranih grupa, učinili nezaboravnim.

 

U najmlađoj, najljepšoj i najveselijoj karnevalskoj povorci, koja je, prateći ritam Limene glazbe DVD-a Rab, krenula u 15 sati s Trga sv. Kristofora prema Gradskoj sportskoj dvorani, našli su se tako veseli "Smajlići", raspjevani "Štrumpfovi", tajnoviti "Čarobnjaci", kockasti "Nogometaši", strašni "Gusari", još strašniji "Morski psi", "Kauboji" na svojim konjima, raznobojni "Legići" te kostimirani interventni timovi raznih "Zanimanja", ali i brojne druge individualne maske koje su bile sastavnim dijelom velike šarene povorke.

 

Svi su se oni imali prilike i predstaviti u dvorani gdje im je nakon plesa i zabave meštrica Sanja uručila zahvalnice i poklone za sudjelovanje.

 

Osmišljavanjem svojih maškaranih grupa i njihovim sudjelovanjem u karnevalskoj povorci, veliki doprinos uspjehu ove Redute ponovno je dao Dječji vrtić Pahuljica Rab.

 

Organizatori rapske "Dječje redute" koja je ove godine, nakon dvije godine pauze zbog pandemije, okupila tristotinjak zamaskiranih mališana zajedno s njihovim vrtićkim odgojiteljicama i brojnim kostimiranim roditeljima bili su; Udruga za djeci u mlade Kocka te Pučko otvoreno učilište Rab, naravno uz pokroviteljstvo Grada Raba.

Pročitano 2783 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450