logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Grad Rab, Pučko otvoreno učilište Rab i Udruga za djecu i mlade KOCKA, zajedno s medijskim pokroviteljima; Radio Rabom i portalom Rab Danas, pozivaju Vas na Dječju redutu koja će se održati u nedjelju, 19. veljače 2023. godine!

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Uprava za otoke, objavilo je Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za provedbu promotivnih aktivnosti Programa „Hrvatski otočni proizvod“.

Grad Rab i u 2023. godini nastavlja s provođenjem projekta „Moj Rab bez azbesta“ kojim sufinancira uklanjanje krovnih pokrova koji sadrže azbest s objekata na području grada Raba.

U četvrtak, 9. veljače 2023. godine u 19 sati, u prostoru Udruge Komin održat će se Zbor građana Mjesnog odbora Barbat na kojem će, nakon predstavljanja vijeća i predsjednika Mjesnog odbora, građani moći izreći svoje prijedloge i očitovati se o lokalnoj problematici koja ima neposredan i svakodnevni utjecaj na njihov život i rad.

Nakon stanke od nekoliko mjeseci koja je uslijedila po održavanju prvog Kupa Grada Raba, uprava Streljačkog kluba Felix Arba pokrenula je pokusni pilot projekt natjecanja u disciplini moderne poluautomatske puške.

U Loparu je jučer održana 14. sjednica Općinskog vijeća koju je obilježila na trenutke žučna rasprava troje vijećnika kluba MODES-a, Olivera Pičuljana, Albine Andreškić i Joška Matahlije, s načelnikom Zdenkom Jakucom i predsjednikom OV Damirom Paparićem, a koja se povela o zadnjoj točki dnevnog reda - Prijedlogu donošenja Zaključka na provedbu postupka davanja koncesije za gospodarsko korištenje dijela Rajske plaže.

U srijedu, 1. veljače 2023., zbog radova u niskonaponskoj mreži, bez struje će biti područje BARBATA na Rabu i to kućni brojevi: 

Stranica 1 od 489