logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Rab Danas

Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

Subota, 04 Veljača 2023 10:28

GENOVEVA KAŠTELAN rođ. Deželjin

Grad Rab, Pučko otvoreno učilište Rab i Udruga za djecu i mlade KOCKA, zajedno s medijskim pokroviteljima; Radio Rabom i portalom Rab Danas, pozivaju Vas na Dječju redutu koja će se održati u nedjelju, 19. veljače 2023. godine!

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Uprava za otoke, objavilo je Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za provedbu promotivnih aktivnosti Programa „Hrvatski otočni proizvod“.

Petak, 03 Veljača 2023 09:44

GORDANA KASTELIC rođ. Jovanović

Grad Rab i u 2023. godini nastavlja s provođenjem projekta „Moj Rab bez azbesta“ kojim sufinancira uklanjanje krovnih pokrova koji sadrže azbest s objekata na području grada Raba.

U četvrtak, 9. veljače 2023. godine u 19 sati, u prostoru Udruge Komin održat će se Zbor građana Mjesnog odbora Barbat na kojem će, nakon predstavljanja vijeća i predsjednika Mjesnog odbora, građani moći izreći svoje prijedloge i očitovati se o lokalnoj problematici koja ima neposredan i svakodnevni utjecaj na njihov život i rad.

Nakon stanke od nekoliko mjeseci koja je uslijedila po održavanju prvog Kupa Grada Raba, uprava Streljačkog kluba Felix Arba pokrenula je pokusni pilot projekt natjecanja u disciplini moderne poluautomatske puške.

Srijeda, 01 Veljača 2023 11:03

JOSICA DEŽELJIN

Gradska organizacija SDP-a Rab na unutarstranačkim izborima održanima u mjesecu studenome prošle godine izabrala je novo vodstvo u kojem je za predsjednika izabran Josip Ivić - Lero, za potpredsjednike Damir Brusić i Ivana Stojanova, a u gradski su odbor ušli: Nenad Debelić, Dario Žic, Željko Guščić, Ivica Lupić, Zdenko Antešić, Mirna Tomulić-Holjar, Milan Dudić, Milan Beg i Kristina Jelen.  U nastojanju da sa svojim novim politikama i novim načinom rada budu dostupniji građanstvu, odlučili su se i za pojačanu i redovitiju medijsku prisutnost u kojoj će putem priopćenja za javnost i konferencija za tisak u fokus svojih aktivnosti staviti brojne probleme s kojima se građani Raba susreću, nudeći pritom vlastita konkretna rješenja i jasno usmjerene politike.

Nakon dvije pandemijske godine, u petak 27. siječnja 2023., s početkom u 19h, u Velikoj vijećnici Grada Raba u normaliziranim okolnostima održana je Skupština Triatlon kluba Rab kluba koja je ponovno na jednom mjestu okupila članove i prijatelje ovog izuzetno aktivnog kluba.

Stranica 1 od 346