logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Ponedjeljak, 21 Kolovoz 2017 21:40

Adrianina "Fjera" objavljena na LensCulture i na PhotoVogue fotografskoj platformi

Autor:
Ocijeni sadržaj
(5 glasa/-ova)
Adrianina "Fjera" objavljena na LensCulture i na PhotoVogue fotografskoj platformi Foto: Adriana Kaštelan

Adriana Kaštelan opet je svojim fotografijama promovirala vlastiti otok. Njezin projekt "Rabska fjera" izabran je i objavljen na poznatom portalu za suvremenu fotografiju - LensCulture.

LensCulture inače održava neke od najpoznatijih foto-natječaja na svijetu. Ovaj website je prema The Guardianu uvršten u najpolularnije fotografske website publikacije i galerije 2012. i prema The Independentu među 10 najboljih foto-sajtova 2013.

- Iskreno nisam se nadala tome, budući da sam fotke onako nabrzaka kliknula i ove godine sam konačno uzela na Fjeru aparat bez srama ;). Također, jedna je moja fotografija odabrana od strane urednika Vogua i objavljena na PhotoVogue-fotografskoj platformi Vogua Italija. A u listopadu mi slijedi još jedna grupna međunarodna izložba u Francuskoj, na Azurnoj obali, rekla nam je Adriana.

Izložba u sklopu projekta WWA - WORLD-WOMEN-ART, bit će otvorena u prekrasnom gradiću Valbonne kraj Nice i trajat će od 2. do 9. listopada 2017. Obuhvaća žene umjetnice s raznih područja umjetnosti glazba, ples, fotografija, slikarstvo.

Čestitamo!

Pročitano 2065 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

seakayakcroatia