logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 09 Srpanj 2015 19:46

Pjaceta kao centar dječjeg svijeta

Autor:
Ocijeni sadržaj
(0 glasa/-ova)
Info desk Rapskog lista / Hrvoje Hodak / POU Rab Info desk Rapskog lista / Hrvoje Hodak / POU Rab

Završeno je srpanjsko trodnevlje u kojem je održan još jedan hvale vrijedan projekt namijenjen prvenstveno animiranju djece pod nazivom "Rab - centar svijeta".

Projekt je to u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Rab u suradnji s Dječjim vrtićem Pahuljica Rab, koji se još od 2010. kontinuirano održava svake godine u srpnju. Sastoji se od niza lutkarskih i scenskih radionica, a namijenjen je djeci svih uzrasta i njihovim roditeljima. "Rab centar svijeta" osmišljen je na način da svakom djetetu može ponuditi sadržaj koji odgovara njegovom interesu i dobi. Ovogodišnje izuzetno posjećene radionice održavale su se na Trgu slobode - Pjaceti, od 6. do, 8. srpnja, u terminu od 20 do 22 sata. Prvog dana održavanja projekta djeca su se odlučila za jednu od priča te pristupiti izradi lutaka. Drugi i treći dan animirali su lutke, izrađivali scenografiju, osmišljavali scenarij, izabrali glazbenu podlogu. Posljednjeg dana publika je mogla pogledati predstavu pripremljenu na radionicama.

Pročitano 1779 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1