logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Utorak, 24 Srpanj 2018 13:57

Otvorena Izložba fotografija o Rabskoj fjeri PETRA LUPIĆA

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Otvorena Izložba fotografija o Rabskoj fjeri PETRA LUPIĆA Foto: Hrvoje Hodak

Lijep uvod u po mnogočemu jedinstveni trodnevni festival srednjovjekovlja u nas, svojom prvom samostalnom izložbom u galerijskom prostoru Lonuge Bara Conte Nero, ponudio je početkom tjedna i nagrađivani rapski fotograf Petar Lupić.

 

Lupićeve fotografije možda bolje od riječi opisuju čaroliju posvemašnjeg zajedništva više od 700 kostimiranih sudionika, razmještenih u oko 110 radionica, koje će svojim angažmanom i ovu 17. Rabsku fjeru učiniti drugačijom od bilo kojeg sličnog festivala u svijetu. 

 

Lupić je svojim fotografijama znatno doprinijeo prepoznatljivosti Fjere širom svijeta, njegov je fjerski „Ribar“ svoje mjesto našao i u najvećoj svjetskoj online galeriji 1X.com, a skupa s fotografijom "Kolo s Fjere", promovirao je Rab i na renomiranom sarajevskom Balkan Photo Festivalu

 

Izložbu je, uz velike pohvale fotografskom umijeću Petra Lupića, ali i uz zahvalnost na izvrsnoj suradnji s Turističkom zajednicom Grada Raba čiji je Lupić službeni fotograf, otvorila direktorica Ureda TZG Raba Ivana Matušan.

Pročitano 4234 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1