Home Uncategorized @hr Odškrinuta vrata u svijet likovnog stvaralaštva Nike Bravarića

Odškrinuta vrata u svijet likovnog stvaralaštva Nike Bravarića

0
Odškrinuta vrata u svijet likovnog stvaralaštva Nike Bravarića

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Dok je lokalna glazbenica Sara Hood DJ atmosferu bojala melanholičnim “floydovskim” sazvučjima, koja čine okosnicu emotivnog glazbenog backgrounda ovog darovitog rapskog slikara, brojni posjetitelji mogli su uživati u pogledu na izložene radove s tematikom senzualnih ženskih aktova, kao i na autorovu interpretaciju samoga sebe u usporednoj liniji introspektivnih autoportreta. U interijeru “Moderata”, javnosti je predstavljeno još nekoliko Bravarićevih radova među kojima se posebno ističe vizura elektrane Battersea u Londonu s legendarne naslovnice albuma “Animals” britanskog sastava Pink Floyd, koju je Niko nacrtao pointilističkom tehnikom kada je imao 16 godina.

Rab danas oglas

 

 

Goran Ćuk, vlasnik Caffe bara „Moderato“, zahvalio je posjetiteljima na velikom odazivu, s nadom da će i ova izložba pomoći odškrinuti vrata u čudesni svijet likovnog stvaralaštva iznimno talentiranog i samozatajnog Nike Bravarića. Proglasivši izložbu otvorenom Ćuk je izmamio spontane ovacije namijenjene autoru koji se zatim i sam zahvalio publici na dolasku te Goranu Ćuku na ukazanoj prilici za prvo samostalno likovno predstavljanje na domaćoj sceni.

 

Gosti su zatim nastavili druženje uz umjetnost do kasnih noćnih sati.

 

Izložbu će biti moguće razgledati u Caffe baru „Moderato“ do 15. ožujka 2019. godine, kada će biti zatvorena nastupom rapskog rock sastava „Ala da“.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime