Home Najave Na Rabu zabava uz Pub kviz / Petak, 9.12. u 20 sati – Caffe bar Municipium

Na Rabu zabava uz Pub kviz / Petak, 9.12. u 20 sati – Caffe bar Municipium

0
Na Rabu zabava uz Pub kviz / Petak, 9.12. u 20 sati – Caffe bar Municipium

Foto: RabDanas

ZaKvizajmo!

Pub kviz za vas je pripremila Udruga Delta iz Rijeke, uz podršku Udruge za djecu i mlade “Kocka” s Raba. Kviz obuhvaća nekoliko različitih područja stoga te pozivamo da se prijaviš, dođeš i zabaviš se s nama!

KAD ?

  • Ovaj petak 9.12.2016. s početkom u 20:00 sati

GDJE?

  • Caffe bar Municipium

ŠTO TREBAM NAPRAVITI?

  • Jedino što trebaš je prijaviti svoju ekipu s minimalno 3, a maksimalno 5 članova. Pošalji nam prijavu svog tima s imenima i prezimenima na mail: mpasic.ffri@gmail.com ili nas nazovi na � 098/9125897

Kvizamo se u petak na Rabu!

Susret za mlade od 15–30 godina u Vijećnici Grada Raba

Rab danas oglas

Osim pub kviza, istog dana održati će se susret za mlade od 15–30 godina, u Vijećnici Grada Raba s ciljem informiranja o mogućnostima za mlade, upoznavanja mladih s načinima aktivnog sudjelovanja u lokalnoj sredini i s primjerima dobre prakse te s ciljem poticanja međusobnog umrežavanja (O točnom terminu izvjestit ćemo uskoro).

Ukoliko ste zainteresirani slobodno nam se javite na iznad navedeni kontakt ili potražite više informacija o našem projektu na mrežnoj stranici udruge Delta: www.udruga-delta.hr 

Navedene aktivnosti provode se u području mladih (Strukturirani dijalog) ERASMUS+ programa, u okviru projekta „Strukturirani otoci“ kojeg provodi Udruga Delta, uz partnere, a projekt financijski podržava Agencija za mobilnost i programe EU te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime