logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Srijeda, 24 Svibanj 2017 06:39

Odbojkašice juniorske reprezentacije Hrvatske i ekipe Colorado State Universityja u rapskoj sportskoj dvorani / Čet., 25.5.2017. u 18 sati

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Odbojkašice juniorske reprezentacije Hrvatske i ekipe Colorado State Universityja u rapskoj sportskoj dvorani / Čet., 25.5.2017. u 18 sati Izvor: Grad Rab

Pod pokroviteljstvom Grada Raba i u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog Saveza, u Sportskoj dvorani Rab u četvrtak 25. svibnja 2017. godine s početkom u 18.00 sati odigrat će se utakmica između hrvatske ženske juniorske reprezentacije i ekipe Colorado State Universityja.

Dan prije rapskog ogleda organiziran je susret istih ekipa u gradskoj dvorani u Novalji, a odbojkašice na Rab stižu 25. svibnja brodom iz Luna dakle.

Riječ je o dugogodišnjoj suradnji između Hrvatskog odbojkaškog saveza i sportske agencije Bring It USA Volleyball koja se temelji na organiziranju pripremnih utakmica između raznih odbojkaških ekipa američkih sveučilišta i naših selekcija.

Svrha ovih susreta je prvenstveno sportska i natjecateljska, pri čemu se diljem zemlje nastoji promovirati odbojka, ali i turističko - promotivna s obzirom da se gostujućim sportašima nastoje dočarati ljepote i posebnosti Hrvatske.

Pozivamo sve zainteresirane da podrže ovaj atraktivni odbojkaški susret.

Pročitano 1410 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1