Home Najave KONCERT – Elma & Tamara… Night of Jazz Countess / Sub., 8.7.2017. u 22 h – Conte Nero

KONCERT – Elma & Tamara… Night of Jazz Countess / Sub., 8.7.2017. u 22 h – Conte Nero

0
KONCERT – Elma & Tamara… Night of Jazz Countess / Sub., 8.7.2017. u 22 h – Conte Nero

Foto: RabDanas

“Tamaru sam upoznala prilikom mog zadnjeg posjeta Rabu. Odmah mi se dopala, i kao čovjek, i kao glazbenik. Moram reći da nam se boje glasova, a i senzibiltet jako lijepo podudaraju A Paul Kempf je moj dugogodišnji suradnik koji ima zaista predivne glazbene ideje. Izrazito je muzikalan i predan svome instrumentu, klaviru, a bavi se i kompozicijom. Veselim se da ćemo nas troje, 8.7. od 22h u Conte Neru, podijeliti s publikom naše jazzy muziciranje“, izjavila je Elma koja se uvijek rado vraća Rabu i Rabljanima.

Elma Burnić je nagrađivana kantautorica koja u svome glazbenom izričaju rado spaja utjecaje i Istoka i Zapada. Kvalitetu njenoga rada potvrđuju velika imena poput Matije Dedića, Vlatka Stefanovskog, Zorana Predina Unazad pola godine s Filmmusicorkestrom ostvaruje sve veće i veće uspjehe u cijeloj regiji, od kojih izdvajamo izuzetan koncert u sarajevskom kazalištu Kamerni Teatar.

Rab danas oglas

Paul Kempf – Klavirist, klavijaturist, Hammond organist sa dugogodišnjim stažem na sceni. Bivši je član Zabranjenog pušenja. Osim sviranja, veseli ga ugađanje i popravak klavira. Povremeno se bavi glazbenom produkcijom i studijski je session glazbenik. Živi u Zagrebu, a radi gdje stigne 🙂

Tamara Galović, rođena i odrasla u Rijeci, završila je osnovnu muzičku i srednju ekonomsku školu. Pjevala je niz godina u različitim bendovima, a preferira jazz, funky i rock. Klavir svira odmalena i svakodnevno uživa u tome.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime