Home Najave Otočani prijavite se na zanimljiv FOTO-NATJEČAJ i sudjelujte na međuotočnoj izložbi u sklopu događanja “SERUM” u Hvaru

Otočani prijavite se na zanimljiv FOTO-NATJEČAJ i sudjelujte na međuotočnoj izložbi u sklopu događanja “SERUM” u Hvaru

0
Otočani prijavite se na zanimljiv FOTO-NATJEČAJ i sudjelujte na međuotočnoj izložbi u sklopu događanja “SERUM” u Hvaru

Foto: RabDanas

Pozivamo sve fotografe i one koji se tako osjećaju da na svome otoku dokumentiraju objekte koji su nekada bili puni života, a sada stoje zapušteni i prazni. Domovi kulture, tvornice, kina, knjižnice, zadruge i slični prostori nekada su okupljali ljude i kreirali život lokalne otočne zajednice. Izložba će tražiti odgovore na pitanja: Što je prostor bez ljudi? Gdje je nestao čovjek?

SERUM je trodnevno događanje, zamišljeno kao godišnje okupljanje otočana i otočkih organizacija koje se bave društveno-kulturnim aktivnostima. Svrha programa je međuotočko umrežavanje, dijeljenje ideja i iskustava u ugodnom ambijentu uz razna popratna događanja.

Rab danas oglas

Odnos prostora, čovjeka i vremena tema je nadolazećeg Seruma i popratne izložbe fotografija. Pozivamo sve fotografe i one koji se tako osjećaju da na svome otoku dokumentiraju objekte koji su nekada bili puni života, a sada stoje zapušteni i prazni. Domovi kulture, tvornice, kina, knjižnice, zadruge i slični prostori nekada su okupljali ljude i kreirali život lokalne otočne zajednice. Izložba će tražiti odgovore na pitanja: Što je prostor bez ljudi? Gdje je nestao čovjek?

Fotografije su tek ulovljeni trenuci i dokumenti trenutnog stanja koje otvaraju prostor za diskusiju, kritičko promišljanje, interpretaciju i nove ideje.

U obzir dolaze crnobijele i fotografije u boji, formata .jpg, minimalne rezolucije od 3000 piksela. Uz vaše ime, naziv i lokaciju fotografije molimo autore da prilože kratak opis i razlog odabira  baš tog objekta.

Fotografije primamo do 15.09.2017. na: platforma.hvar@gmail.com

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime