Home Najave Obavljene sve pripreme za osnovnoškolski božićni sajam!

Obavljene sve pripreme za osnovnoškolski božićni sajam!

0
Obavljene sve pripreme za osnovnoškolski božićni sajam!

Foto: RabDanas

 

Istog dana u Barbatu je održan humanitarni sajam. Slušali smo i predavanje splitskog književnika Mikija Bratanića koji je govorio i o našim božićnim običajima. Nedavno smo uz pjesmu zapalili i drugu adventsku svijeću u Dorki, a pripremamo još puno pjesama i plesa na našoj završnoj priredbi koja će se održati zadnjeg dana škole, 22. prosinca, u školskoj sportskoj dvorani. Posljednji tjedan škole bit će Tjedan dobrote u sklopu kojeg ćemo prikupljati pomoć za pučke kuhinje, a kao i posljednjih godina, posjetit ćemo Bolnicu Kampor gdje ćemo se svojim nastupom potruditi uveseliti pacijente i osoblje te ustanove.

Rab danas oglas

Još koncem studenoga započele su božićne radionice u školama diljem otoka te su obavljene sve pripreme za božićni sajam, pa će se tako i ove godine na našem tradicionalnom osnovnoškolskom sajmu u PC Mali Palit prodavati rukotvorine vrijednih rapskih učenika, njihovih roditelja i nastavnika: od božićnih dekoracija do ukusnih keksića i kolačića za popunjavanje blagdanskih stolova. Pozivamo Vas da nas posjetite u četvrtak (14. prosinca) u jutarnjim satima u P.C. Mali Palit kako bi se podružili i zapjevali s nama te razgledali našu ponudu čiji prihod ide u svrhe za nabavku opreme djeci u našim školama. U slučaju lošeg vremena postoji mogućnost premiještanja sajma na ponedjeljak 18. prosinca, a sve koji budu u blizini, pozivamo u utorak 19. prosinca u jutarnjim satima na božićni sajam područne škole Lopar.

Svim učenicima, roditeljima i suradnicima škole želimo vesele blagdane, čestit Božić te obilje mira i radosti u novoj 2018. godini!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime