Home Najave 2. HMNL Sjever – U 13. kolu sastaju se MNK RAB i razbuđena MNK SISCIA / (sri.) 14.3.2018. u 18:00h – Sportska dvorana Rab

2. HMNL Sjever – U 13. kolu sastaju se MNK RAB i razbuđena MNK SISCIA / (sri.) 14.3.2018. u 18:00h – Sportska dvorana Rab

0
2. HMNL Sjever – U 13. kolu sastaju se MNK RAB i razbuđena MNK SISCIA / (sri.) 14.3.2018. u 18:00h – Sportska dvorana Rab

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Da li će nešto drugačiji termin odigravanja utakmice više odgovarati domaćinu ili gostu preostaje nam vidjeti. No, idemo pobliže upoznati gostujuću ekipu. MNK Siscia je trenutno sedmoplasirana momčad lige i ima dva boda manje od MNK Raba. Odlično su otvorili drugi dio sezone te su u dvije odigrane utakmice ostvarili dvije pobjede, a posebno je vrijedna pobjeda ona u pretposljednjem kolu kada su pobjedili prošlogodišnje osvajače lige MNK Jesenje, koji su do tada bili neporažena ekipa sa 6 pobjeda i 3 remija. Ove dvije pobjede još više dobivaju na značaju kada se u obzir uzme činjenica da je Siscia u jesenskom dijelu prvenstva od 9 utakmica pobijedila samo u dvije. Očigledno se Siscia probudila i očekuje nastavak pozitivnog niza i na Rabu.

Rab danas oglas

S druge strane, MNK Rab nakon gubitka bodova u Zagrebu i dvotjedne stanke (slobodni prošlo kolo) sigurno s nestrpljenjem očekuju novu priliku za osvajanje troboda. Proljetni dio sezone otvorili su pobjedom nad Novim Marofom pa nastavili gubitkom bodova kod već spomenutog MNK Zagreb 92.

 

NK Rab i MNK Siscia sastali su se u jesenskom dijelu sezone kada su Rabljani kao gosti odnijeli sva tri boda pobjedivši 6:5 i to postigavši zgoditak u posljednjoj sekundi utakmice.

Ova utakmica predstavlja borbu za 4. mjesto na tablici jer se trojac (MNK Bjelovar, MNK Zagreb 92 i MNK Jesenje) odvoio na bodovnu razliku koju će ostale ekipe teško sustići. Stoga je već sada razvidno kako će pobjednik ovogodišnjeg natjecanja biti netko od navedenog trojca, a na ostalima je da se bore za četrvtu poziciju na tablici.

 

Na kraju, preostaje nam sačekati srijedu i pogledati još jednu zanimljivu malonogometnu utakmicu. Ovaj puta blagu prednost dajemo domaćinu, kako zbog domaćeg terena tako i zbog pobjede u prvom njihovom susretu. Međutim, sve opcije ostaju otvorene, a odgovor ćemo saznati 14. ožujka.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime