Home Najave 2. HMNL Sjever – MNK RAB u ponedjeljak 19.3. putuje u Petrinju na utakmicu sa MNK PETRINJČICOM

2. HMNL Sjever – MNK RAB u ponedjeljak 19.3. putuje u Petrinju na utakmicu sa MNK PETRINJČICOM

0
2. HMNL Sjever – MNK RAB u ponedjeljak 19.3. putuje u Petrinju na utakmicu sa MNK PETRINJČICOM

Foto: RabDanas

 

Ovotjednom pobjedom nad MNK Sisciom, MNK Rab se približio na samo bod zaostatka za četvrtoplasiranim Novim Marofom, a ako želi ostati u utrci mora ostati neporažen u Petrinji. Naime slijedeće kolo MNK Rab putuje u Petrinju na utakmicu sa MNK Petrinjčicom koja mu puše za vrat sa samo dva boda zaostatka.

Rab danas oglas

 

 

MNK Petrinja je od šest odigranih utakmica na domaćem parketu pobjedila njih 4, a poraze su upisali jedino od MNK Bjelovara i MNK Zagreb 92 i to uz minimalnu razliku. Dakle, radi se o domaćinskoj ekipi koja domaće bodove ne prepušta olako. U posljednjem kolu bili su slobodni i imali su dvotjednu pauzu, što im je zasigurno omogućilo da se dodatno pripreme za novu domaću utakmicu.

 

S druge strane, MNK Rab od šest gostujućih utakmice ove sezone ima tri poraza, jedan remi i dvije pobjede. Ne bi se reklo da je MNK Rab ekipa za gostovanja, ali pobjede protiv Novog Marofa i Siscie u gostima daju im za pravo nadati se dobrom rezultatu. Zanimljivo je napomenuti da je MNK Rab te dvije ekipe (Novi Marof i Siscia) prvo pobjedio na gostujućem, a potom i u uzvratu na domaćem parketu. Gostima je dodatan motiv i pobjeda nad Petrinjčicom koju su ostvarii na svojem parketu i zasigurno se nadaju dvostrukom osvajanju bodova kao i protiv Marofa i Siscie.

 

MNK Petrinjčica je u prednosti zbog domaćeg parketa i odmora u prošlom kolu, dok Rabljani kao gosti putuju na utakmicu ohrabreni ovotjednom pobjedom nad Sisciom te saznanjem da su Petrinjčicu uvjerljivo dobili na svojem parketu.

 

Zasigurno će biti neizvjesno i zanimljivo, a rasplet počinje u ponedjeljak 19. ožujka 2018. godine u 18.30 sati kada je zakazana ova utakmica.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime