Home Najave Gitaristički koncert Vanje Posavca u dvorani Glazbene škole u Rabu / (uto.) 24.4.2018. u 13:30h

Gitaristički koncert Vanje Posavca u dvorani Glazbene škole u Rabu / (uto.) 24.4.2018. u 13:30h

0
Gitaristički koncert Vanje Posavca u dvorani Glazbene škole u Rabu / (uto.) 24.4.2018. u 13:30h

Foto: RabDanas

 

Ova koncertna poslastica nudi doista šarolik gitaristički program, od klasičnih adaptacija za gitaru, preko hrvatskih autora, do izvedbe poznatih filmskih tema poput Williamsove “Cavatine” iz filma “Lovac na jelene”. U svakom slučaju divna prigoda za istinsko uživanje u jednom lijepom gitarističkom koncertu.

Rab danas oglas

 

Dođite!

 

Vanja Posavec, rođen je 1992. u Koprivnici, a gitaru je počeo svirati s 10 godina. 2017. godine magistrirao je u klasi renomiranog profesora Carla Marchionea na “Conservatorium Maastricht” u Nizozemskoj. Većinom nastupa na koncertima u Nizozemskoj, ali u Hrvatskoj se također predstavlja svojim solističkim koncertima.

Vanja se usavršao na masterclass kursevima kod svjetski priznatih pedagoga i gitarista poput Paola Pergorara, Istvana Römera, Zorana Dukića, Viktora Vidovića, Johannesa Monna, Andersa Miolina, Carla Marchionea, Montenegro Guitar Dua (Goran Krivokapić i Danijel Cerović), Andrea de Vitisa i mnogih drugih. Ujedno je i tajnik koprivničke Udruge gitarista klasične gitare “Allegro” te asistent u Ljetnoj školi gitare Koprivnica od samog početka projekta 2011. godine.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime