Home Najave Dođite na Kreativni piknik u park Kapić / (ned.) 8.7.2018. u 19:30h

Dođite na Kreativni piknik u park Kapić / (ned.) 8.7.2018. u 19:30h

0
Dođite na Kreativni piknik u park Kapić / (ned.) 8.7.2018. u 19:30h

Foto: Izvor: CZK Lopar

 

I ovim piknikom nastoji se unijeti živost u park koji je nedavnim postavljanjem kućice s knjigama (tzv. Biblioteka na plaži) te nekoliko mozaičnih instalacija postao prva BookCrossing zona u Loparu.

Rab danas oglas

 

Za one najmlađe (djecu od 3 do 7 g.) predviđena je čitaonica “Uroni u priču” nakon koje će uslijediti likovno-kreativna radionica inspirirana pročitanim. Radionicu će voditi odgajateljice Magdalena Matahlija i Andrea Deželjin.

 

Oni nešto stariji, shodno svojim interesima, moći će samostalno sudjelovati u drugim aktivnostima poput outdoor igara Čovječe ne ljuti se (uzrast +7) ili Pictionary po domaći (uzrast + 10, odrasli) tj. popularnoj igri Pictionary prilagođenoj rapskoj čakavštini.

 

Kao i svakog dana, Biblioteka na plaži bit će otvorena za sve, a i nadalje ostaje poziv svim ljubiteljima knjige da ju posjete i da sudjeluju u razmijenjivanju knjiga!

 

 

Ostavljen je slobodan prostor i za druge aktivnosti pa budite slobodni da ponesete sve ono što je potrebno za vaš savršeni Kreativni piknik (društvene igre, rekviziti, gitara, sendviči, sokići…)!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime