Home Najave Krešo i prijatelji pozivaju na još jedan humanitarni plivački maraton

Krešo i prijatelji pozivaju na još jedan humanitarni plivački maraton

0
Krešo i prijatelji pozivaju na još jedan humanitarni plivački maraton

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Sudionici maratona i ove će godine, vođeni motom jednakih mogućnosti za sve, plivati dionicu Vodenča – Dolin – Vodenča u Barbatu kako bi pružili potporu osobama s invaliditetom te skrenuli pozornost javnosti na njihov položaj i potrebe te glavne zapreke za njihovu socijalnu uključenost. S obzirom da je maraton humanitarnog karaktera i ove će se godine prikupljati novčana sredstva kako bi se prisutne zapreke što lakše savladale.

Rab danas oglas

 

Maraton će svojim sudjelovanjem u organizaciji podržati Udruga invalida kvarnerskih otoka iz Punta, Udruga za promicanje kulture življenja – Komin Barbat,Turistička zajednica Grada Raba, Grad Rab, te gradonačelnik Nikola Grgurić.

 

 

 

Očekuje se brojno sudjelovanje osoba s i bez invaliditeta, a valja izdvojiti: udruge osoba s invaliditetom iz Velenja (Slovenija), Zagreba, Bjelovara, Zadra, Rijeke, Srpskog paraolimpijskog komiteta, Hrvatskog paraolimpijskog odbora i Hrvatskog plivačkog saveza osoba s invaliditetom, brojni sportaši, uvaženi gosti, Rabljanke i Rabljani i njihovi prijatelji.

 

Dobrodošli su svi. Budimo jednaki u moru i svijesti. ”Zapinimo more!”

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime