Home Najave Nesvakidašnje natjecanje vlasnika i njihovih pasa na plaži Monty’s Dog Beach & Bar Artić / (uto.) 28.8.2018. u 19h

Nesvakidašnje natjecanje vlasnika i njihovih pasa na plaži Monty’s Dog Beach & Bar Artić / (uto.) 28.8.2018. u 19h

0
Nesvakidašnje natjecanje vlasnika i njihovih pasa na plaži Monty’s Dog Beach & Bar Artić / (uto.) 28.8.2018. u 19h

Foto: Izvor/Foto: Petar Lupić (TZG Raba)

 

“Prijavljeni natjecatelji krenut će s brodicama iz centra Raba prema nedavno otvorenoj psećoj plaži u Banjolu. Start kreće s brodica, odakle će psi i njihovi vlasnici plivati 200 metara do obale i nakon toga otrčati 300 metara do cilja smještenog na žalu plaže”, pojasnio je pravila natjecanja Igor Montanari Knez, vlasnik Monty’s Dog Beach & Bara.

Rab danas oglas

One najbrže, naravno, očekuju vrijedne nagrade sponzora. Tandem koji stigne prvi osvojit će smještaj za dvije noći za dvije osobe, plus kućni ljubimac, u kampu Padova Camping Resort, kojeg osigurava Valamar All You Can Holiday. Nagrada za drugo mjesto je večera za dvoje s ljubimcem, koju poklanja restoran Astoria-Rab, a treće mjesto osvojit će dnevni VIP tretman za dvije osobe i njihove pse na jednoj od Monty plaža.

 

 

No, tu natjecanju nije kraj jer su organizatori pripremili dodatne, slasne, kategorije za simpatične sudionike. Nakon glavne utrke psi će se okrijepiti tortom i sladoledom te osvježiti psećom pivom, što će im dati priliku za osvajanje posebnih nagrada. Najbržeg ispijača pive coctail bar Forum nagrađuje ukusnim koktelima. Nagradu za najbržeg jedača sladoleda i pizze, pak, omogućava Restoran Ana gdje će pizzu pojesti dvoje sretnika i naravno, njihov ljubimac.

 

Ovo veselo događanje održava se uz podršku i potporu Grada i Turističke zajednice Rab.

 

 

Gradonačelnik grada Raba Nikola Grgurić osvrnuo se na značaj ovog projekta. „Nakon otvaranja prve tematizirane plaže prilagođene psima na području grada Raba, nastao je i ovaj maraton, koji ne samo da obogaćuje turistički proizvod naše destinacije, nego i svakodnevicu našeg lokalnog stanovništva. Smatram da je upravo ovaj projekt primjer dobre prakse uređenja plaža, kojima će se Grad Rab i u budućnosti posvetiti, pored održavanja brojnih prirodnih plaža kojima Rab zaista obiluje.“

 

Značaj ove nove manifestacija za turizam Grada Raba dodatno je istaknula i direktorica TZG Rab, Ivana Matušan. „U ovakvim situacijama mi je žao što i sama nemam psa, pa da se okušamo u ovom nesvakidašnjem natjecanju! Pored svih programa koje radimo u suradnji s Gradom Rabom i privatnom inicijativom, a sve kako bi poboljšali iskustvo turista u destinaciji, vjerujem kako ćemo kroz ovaj maraton dodatno unaprijediti i boravak naših četveronožnih turista u Rabu“.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime