logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Utorak, 02 Listopad 2018 19:53

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić na 23. Susretu ribara HOK-a na Rabu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Ceh za ribarstvo i akvakulturu Hrvatske obrtničke komore aktivno, tijekom čitave godine, radi na rješavanju problematike ribara i ribarstva te se može pohvaliti uspješnim rezultatima svojega rada, a predstavnici Ceha važni su sugovornici Ministarstva poljoprivrede koje uvažava njihove prijedloge i komentare pri donošenju važnih propisa i zakona.

 

Dokaz važnosti te suradnje kojoj je cilj ribarima osigurati što kvalitetniji okvir za ribarenje, a ujedno i osigurati zaštitu mora i podmorja, je i dolazak potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede, Tomislava Tolušića, na 23. Susret ribara Hrvatske obrtničke komore koji će se održati na otoku Rabu, od 4. do 6. listopada.

 

Ovo već tradicionalno, godišnje okupljanje u organizaciji Hrvatske obrtničke komore, ribarima iz različitih dijelova Hrvatske, omogućava razmijenu iskustava, edukaciju, ali i iznošenje vlastitih problema predstavnicima državnih institucija, nadležnima za sektor ribarstva.

 

Svečano otvaranje 23. Susreta ribara HOK-a održat će se u petak, 5. listopada s početkom u 9:00 sati u Hotelu Valamar Padova, Rab.

Pročitano 1826 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1