logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 25 Listopad 2018 10:29

MNK Rab otvara petu sezonu igranja u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi / (pet.) 26.10.2018. u 18.00h

Napisao/la MNK Rab
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
MNK Rab otvara petu sezonu igranja u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi / (pet.) 26.10.2018. u 18.00h Foto: Hrvoje Hodak

Malonogometni klub Rab svojom prvom utakmicom ovogodišnjeg natjecanja u petak 26. listopada 2018. godine, otvara petu sezonu igranja u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi.

 

Ovogodišnju ligu čini 8 klubova. Pored MNK Rab tu su još: MNK Novi Marof, MNK Bjelovar Mnk Zagreb 92, MNK Siscia, MNK Petrinjčica, MNK Otočac i MNK Futsal Pula.

 

Novost je da se od ove sezone, odlukom Hrvatskog nogometnog saveza, natjecateljska regija koju čine spomenuti klubovi, više ne zove regija Sjever, već regija Zapad.

 

Pored regije Zapad i dalje je natjecanje podjeljeno na još dvije regije, regija Istok i regija Jug.

 

Prošlogodišnji pobjednik ove regije MNK Jesenje, nastavilo je natjecanje u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi, a po prvi puta u 2. HMNL priključila se ekipa MNK Futsal Pula, koja je debitant u ovom natjecanju.

 

MNK Rab otvara ovogodišnje natjecanje utakmicom protiv MNK Siscia iz Siska koja je na rasporedu u petak 26. listopada 2018. godine u sporstkoj dvorani Rab s početkom u 18.00 sati.

 

MNK Rab u sezonu ulazi bez najboljeg strijelca kluba i ponajboljeg pojedinca prošlogodišnje sezone Antonija Belobrajdića koji svoju karijeru nastavlja igrajući veliki nogomet u inozemstvu. Našem Belu želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri.

 

Nakon duge stanke zbog ozljede, vraća se Bruno Ivić koji će nesumnjivo ove godine biti pojačanje klubu. Ostatak prošlogodišnje ekipe je na okupu uz dvojicu priključenih juniora, Leona Dumenčića i mladog vratara Luku Antekolovića.

 

Utakmica između MNK Rab i MNK Siscia je sudar dviju podjednakih ekipa. Naime, MNK Rab je prošle natjecateljske sezone pobjedio obje utakmice i to doslovno golovima u posljednjim sekundama utakmice. Kao i u prijašnjim utakmicama i u ovoj možemo očekivati zanimljiv futsal i veliki broj golova.

 

Na kraju, preostaje nam sačekati petak i pogledati još jednu zanimljivu utakmicu. Ovaj puta blagu prednost dajemo domaćinu, kako zbog domaćeg terena tako i zbog pobjeda u njihova posljednja dva susreta. Odgovor na to dali će MNK Rab nastaviti sa pozitivnim nizom u susretima s MNK Sisciom ili će gosti prekinuti svoj negativan niz, saznati ćemo u petak u 18.00 sati.

 

Pozivamo sve ljubitelje malog nogometa i simpatizere MNK Rab da dođu u sportsku dvoranu Rab, te daju podršku svome klubu.

 

 

Pročitano 1418 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1