logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Ponedjeljak, 29 Listopad 2018 09:09

Predstava za djecu "Kraljević Čuperko" / (pon.) 5.11. u 9,00h (Zimsko kino Rab), u 11,40h (PŠ Lopar)

Napisao/la Tonka Kavran
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Draga djeco i roditelji, obavještavamo vas da će u ponedjeljak, 5. studenog za djecu biti održane dvije izvedbe predstave "Kraljević Čuperko". Prva predstava bit će odigrana za vrtićku djecu i ostale zainteresirane u Zimskom kinu Rab s početkom u 9,00h, a druga za vrtić i učenike OŠ u predvorju Područne škole Lopar s početkom u 11,40 sati. Gostovanje predstave organiziraju POU Rab i Centar za kulturu Lopar, pod pokroviteljstvom Grada Raba i Općine Lopar, te je ulaz slobodan!

 

O predstavi KRALJEVIĆ ČUPERKO

  • Uzrast 3+
  • Kazalište SMJEŠKO
  • Prema motivima bajke Charlesa Perraulta
  • Režija: Frana Marija Vranković
  • Igraju: Mia Krajcar, Selma Mehić i Mladen Kovačić

 

Princeze blizanke Sofija i Kalista ne mogu se više razlikovati jedna od druge. Sofija, čije ime dolazi od grčkog „mudrost“, obožava učiti i ne mari za izgled, pa ju neki smatraju ružnom. Kalista, kojoj ime dolazi od grčkog „najljepša“ odgovara svome imenu. Razigrana je, dekoncentrirana i nespretna, zbog čega ju svi doživljavaju glupom.

Kalisti, u nastojanju da postane pametna, pomaže princ Riquet, poznatiji kao kraljević Čuperko. On ima jednu nogu kraću od druge, zbog čega ga druga djeca često zadirkuju.

Kako će se zavrzlame dviju blizanki i kraljevića Čuperka odmotati, saznajte u našoj najnovijoj veseloj i razigranoj predstavi nastaloj prema motivima istoimene bajke Charlesa Perraulta.

Pročitano 1262 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1