logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Petak, 02 Studeni 2018 07:27

2. HMNL Zapad - MNK RAB u samo šest dana očekuju dvije prvenstvene utakmice

Napisao/la MNK Rab
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
2. HMNL Zapad - MNK RAB u samo šest dana očekuju dvije prvenstvene utakmice Foto: Hrvoje Hodak

U narednom periodu MNK Rab ima zgusnuti raspored. Naime, u šest dana odigrat će dvije prvenstvene utakmice i to prvo sa MNK Petrinjčicom u Petrinji, a potom i na domaćem parketu sa MNK Futsal Pula. Ovom prilikom najaviti ćemo oba susreta.

 

Mogu li Rabljani prvi puta u Petrinji do pobjede?

MNK Rab u petak 02.11. kreće put Petrinje gdje će kod MNK Petrinjčice pokušati osvojiti nova tri boda u 2. kolu ovogodišnje sezone.

Osokoljeni visokom pobjedom u prvom kolu protiv MNK Siscije malonogometaši MNK Raba putuju puni samopouzdanja i želje za novim dokazivanjem. Domaćin, koji je u prvom kolu kod kuće odigrao neodlučeno 3:3 sa MNK Futsal Pula, traži prvu ovogodišnju pobjedu na svom parketu, te gostima neće biti nimalo lako. MNK Petrinjčica je u ovogodišnje natjecanje ušla sa nekoliko novih, jako kvalitetnih igrača, i ne skriva ambicije osvajanja prvoga mjesta ove natjecateljske sezone. Zasigurno da im nerješen ishod iz prve utakmice predstavlja neuspjeh, te će napraviti sve kako bi bodovi ostali u Petrinji. Za napomenuti je da MNK Rab do sada nikada nije odnio pobjedu u Petrinji, ali za sve postoji prvi put. U svakom slučaju očekujemo zanimljivu i tvrdu utakmicu.

 

Protiv debitanta MNK Futsal Pula na domaćem terenu

Nakon svega 4 dana odmora malonogometaše MNK Raba čeka novi izazov i to na domaćem parketu u srijedu 07.11. u 18 sati, kada im u goste stiže debitant MNK Futsal Pula. Domaćin je izašao u susret ekipi MNK Futsal Pula koji zbog obveza nisu mogli utakmicu igrati u redovnom terminu za vikend, pa im je domaćin fer i sportski zakazao navedeni termin u srijedu. Do sada prikazanom igrom MNK Futsal Pula pokazala je da se radi o kvalitetnoj i uigranoj ekipi sa nekoliko sjajnih pojedinaca. Da se radi o kvalitetnoj ekipi govori činjenica da su u prvom kolu uzeli bod kod favorizirane MNK Petrinjčice. Budući da su debitanti uglavnom su nepoznanica za sve ekipe pa tako i za Rabljane. Poučeni dosadašnjim iskustvom uvjereni smo da će MNK Rab pružiti snažan otpor i uz, nadamo se pune tribine, doći do nova tri boda. 

 

Nakon povratka s dugog puta u Petrinju i nadamo se s punim plijenom, vidimo se na novim malonogometnim uzbuđenjima u srijedu u sportskoj dvorani Rab u 18 sati.

Pročitano 1012 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1