logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 831
Ponedjeljak, 05 Studeni 2018 07:46

Otvorenje izložbe „Pričaj mi priču!“ odgajateljica DV "Pahuljica" / (uto.) 13.11.2018. u 18,30h u GK Rab

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Gradska knjižnica Rab i Dječji vrtić „Pahuljica“ pozivaju vas na otvorenje izložbe „Pričaj mi priču!“ u utorak 13. studenog 2018. u 18,30 sati u prostoru Gradske knjižnice Rab.

 

Na izložbi će biti prikazani plakati koje su izradile odgajateljice, a prikazuju priče, bajke, slikovnice primjerene djeci predškolske dobi s preporukama kako djeci čitati, kako s djecom proširiti pročitani tekst, zašto čitati i na koji način.

 

Cilj ove izložbe jest potaknuti odrasle osobe da što više čitaju djeci od najranije dobi te da biraju razvojno primjerene i kvalitetne dječje knjige. Plakati će tijekom čitave godine biti izvješeni u prostorima Gradske knjižnice Rab kao poticaj odraslim korisnicima knjižnice da biraju kvalitetno štivo za svoju djecu te im ga čitaju. Između ostaloga, na plakatima će biti vidljive mnogobrojne aktivnosti koje se provode u vrtiću a vezane su uz čitanje, poticanje govorno-jezičnog razvoja i predčitalačkih vještina čime se roditelje želi potaknuti da slične aktivnosti provode i sa svojom djecom kod kuće.

Pročitano 1009 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1