Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 10 Prosinac 2018 19:25

Tradicionalni Božićni sajam ispred Područne škole Lopar / (sri.) 19.12.2018.

Napisao/la CZK Lopar
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Iz Centra za kulturu Lopar stigla je obavijest da će se tradicionalni Božićni sajam ispred Područne škole Lopar, zbog loše vremenske prognoze, umjesto ranije najavljenog termina, u petak 14. prosinca, održati u srijedu 19. prosinca. Sve aktivnosti odvijat će se po prethodno najavljenom programu.

 

Program će započeti u 9,00 sati uprizorenjem živih jasli te kratkim prigodnim programom u kojem će sudjelovati klape Užanca i Kuntrafunt, Pučki pjevači, polaznici Područnog odjeljenja Dječjeg vrtića „Pahuljica“ te učenici Područne škole Lopar. Nakon toga uslijedit će sajam božićnih rukotvorina koje su izradila djeca i njihovi roditelji na radionicama tijekom studenog i prve polovine prosinca. Kao i prethodnih godina, mališane će razveseliti Moto - mrazovi iz Moto kluba Rab koji će se pred školu dovesti u 11,00 sati.

 

Program je organiziran u suradnji Područne škole Lopar, Područnog odjeljenja Dječjeg vrtića, Centra za kulturu Lopar, Turističke zajednice Općine Lopar, Moto kluba Rab, KUD-a „San Marino“, Udruge veterana Domovinskog rata Lopar, Udruge ovčara, klapa Užanca i Kuntrafunt, uz potporu Općine Lopar i Lopar Vrutka d.o.o.

Pročitano 1436 puta