logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Srijeda, 06 Veljača 2019 09:34

Zagrebačko predstavljanje nove turističke sezone na otoku Rabu / (čet.) 7.2.2019.

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

U četvrtak, 7. veljače 2019., u 11 sati, u kavani Johann Franck (mezanin) bit će održana konferencija za medije na kojoj će novu turističku sezonu na otoku Rabu zajednički predstaviti: Nikola Grgurić, gradonačelnik Grada Raba, Josip Borić, načelnik Općine Lopar, Ivana Matušan, direktorica Turističke zajednice Grada Raba i Marin Mušćo, direktor Turističke zajednice Općine Lopar.

 

Na konferenciji za medije Turistička zajednica Grada Raba i Turistička zajednica Općine Lopar prezentirat će manifestacije koje će obilježiti nadolazeću sezonu na Rabu, kao što su Rabska fjera, Festival skulpture u pijesku, Loparske maškare i brojna druga događanja.

 

Predstavnici Raba najavit će novitete i posebnosti turističke destinacije, koja ove godine slavi 130 godina organiziranog turizma i koja nosi laskavu titulu Europskog otoka sporta, prvog kao takvog u povijesti.

 

Predstavnici medija, uz informacije o novoj turističkoj sezoni na otoku Rabu, moći će doživjeti i pravi duh tzv. „otoka sreće“ te se zasladiti tradicionalnim rapskim specijalitetima.

Pročitano 1326 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1