logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Utorak, 12 Veljača 2019 11:25

Predavanje i radionica "Budite uspješni iznajmljivač u 10 koraka + Administracija obiteljskog smještaja" / (sri.) 13.2.2019. u 18h

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Predavanje i radionica "Budite uspješni iznajmljivač u 10 koraka + Administracija obiteljskog smještaja" / (sri.) 13.2.2019. u 18h Foto: Hrvoje Hodak

Prošle je srijede, u organizaciji TZG Raba i Udruge privatnih iznajmljivača Rab, u ispunjenoj dvorani Kina Rab, predavanjem Nede Pinezića iz Quarnarius d.o.o., o novostim za domaćine, vlasnike smještaja u domaćinstvu, u zakonodavnom okviru, započeo ciklus edukacija za male iznajmljivače u turizmu.

 

Novo predavanje s radionicom, iz ciklusa od 4 edukacije tijekom veljače, naslovljeno "Budite uspješni iznajmljivač u 10 koraka + Administracija obiteljskog smještaja", zakazano je na istom mjestu u srijedu 13. veljače s početkom u 18 sati, a održat će ga Meri Kraljević iz savjetovališta za obiteljski turizam "Interligo".

 

Slijedi još 20. veljače predavanje i radionica "Kako dobrom komunikacijom privući goste", predavačice Sanje Gomuzak iz Sofis savjetovanja, te 27. veljače predavanje i radionica "Kako biti uspješan pet friendly iznajmljivač" koje će održati Ruby Montanari - Knez, suvlasnica franšize plaža za pse "Monty's Dog Beach & Bar"

Pročitano 942 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia