logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Srijeda, 29 Svibanj 2019 13:19

Otvoreno prvenstvo Raba u tenisu - Rab Open 2019 / (sub. i ned.) 1. i 2.6.2019.

Napisao/la Vili Liović
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Ovog vikenda, 01. i 02. lipnja se na Rabu u organizaciji Teniskog kluba Rab, te prema kalendaru Hrvatske unije tenisača, održava teniski turnir "Rab Open 2019".

 

Otvoreno prvenstvo Raba u tenisu ove godine navršava svoju apsolutnu punoljetnost sa 21 godinom kontinuiranog održavanja.

Natjecanje započinje u 9 sati, subota, te se teniski mečevi odigravaju na svim raspoloživim teniskim terenima na otoku Rabu. Promjena u odnosu na protekle godine je da se centar događanja preselio na teniske terene Carolina Hotela gdje će se održati polufinalni i finalni susreti i sva ostala zabavna događanja.

 

U četrnaest kategorija natjecanja će nastupiti oko 80 sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Italije, Slovačke i Češke. Kroz subotu i nedjelju su razigravanja po kategorijama, a finalni susreti su predviđeni u nedjelju 02-og od 14 sati na teniskim terenima hotela Carolina.

 

Prijave na turnir, raspored igranja i rezultati se mogu naći na službenim stranicama Hrvatske unije tenisača, link.

 

Organizator poziva sve ljubitelje tenisa da iskoriste priliku i pogledaju zanimljive teniske mečeve, posebice nedjeljne finalne susrete uz hladno piće i omiljene otočke "grickalice", lignjice i girice.

 

 

 

 

 

Pročitano 779 puta

 

 

 

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1