logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Petak, 14 Lipanj 2019 08:37

Produženi vikend od 20.6. idealna je prilika za - KANTUNE!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Produženi vikend od 20.6. idealna je prilika za - KANTUNE! Izvor: G.A.D. PRODUKCIJA

Za sve koji Kantune još nisu doživjeli - produženi vikend između četvrtka 20. i ponedjeljka 24. lipnja idealna je prilika za posjet Rabu i uživanje u jedinstvenim Kantunima!

 

 

Autohtona i posebna, najbolja urbana zabava!

"Odlična ideja, prvorazredni događaj, prekrasna atmosfera" - Gregg i Hannah, UK

Prekrasni mediteranski park Dorka (Kantun svjetla), veličanstvena gradska Pjaceta (Kantun susreta) i tajnovita Mahačeva vila (Skriveni kantun), dočekuju sve posjetitelje željne jedinstvenih doživljaja, vrhunske ponude i opuštene ljetne zabave. A na svakome kantunu - svakoga dana od 19 do 01 sati - očekuju ih posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji. Najkraće rečeno: autohtona i posebna, najbolja urbana zabava!

 

"Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna", samo je jedna od brojnih poruka zabilježena u knjizi dojmova, ova konkretno od posjetitelja iz Verone, koja najbolje opisuje posebnu atmosferu i oduševljenje posjetitelja ponudom i sadržajima ove manifestacije.

 

"Posjetitelji očarani - Rapski Kantuni oduševili ugođajem" - Novi list

A kada jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružimo i vrhunske glazbenike - mladi i simpatični duo , po prvi puta na Rabu, prvorazredni veterani jazza Three Colours of Jazz, potom gitarist i pjevač Matej Mudrovčić Mudri te zvijezde The Voicea, sjajne mlade pjevačice Karla Krmpotić i Ana Bustruc - jedno je sigurno: Od 20. do 24. lipnja - Vidimo se na Kantunu!

 

Tko je tko u projektu "Kantuni"

Kantuni / Corners zaštićeni su kulturno-turistički projekt G.A.D. PRODUKCIJE i njena tima KULTUR specijaliziranog za projekte kulturnog turizma i destinacijskog managementa. Odvija se u javnim prostorima grada Raba, uz partnersku podršku Turističke zajednice Grada Raba.

Manifestacija je osmišljena s ciljem obogaćenja kulturno-turističke ponude u periodima pred- i posezone na otoku Rabu, s dugoročnim ciljem revitalizacije lokaliteta staroga grada i njegove preobrazbe u permanentno otvoreni prostor urbane zabave, kulture i baštine.

 

 

 

 

Pročitano 2491 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1