Home Najave Produženi vikend od 20.6. idealna je prilika za – KANTUNE!

Produženi vikend od 20.6. idealna je prilika za – KANTUNE!

0
Produženi vikend od 20.6. idealna je prilika za – KANTUNE!

Foto: Izvor: G.A.D. PRODUKCIJA

 

{gallery}KANTUNI 2019{/gallery}

Rab danas oglas

 

Autohtona i posebna, najbolja urbana zabava!

“Odlična ideja, prvorazredni događaj, prekrasna atmosfera” – Gregg i Hannah, UK

Prekrasni mediteranski park Dorka (Kantun svjetla), veličanstvena gradska Pjaceta (Kantun susreta) i tajnovita Mahačeva vila (Skriveni kantun), dočekuju sve posjetitelje željne jedinstvenih doživljaja, vrhunske ponude i opuštene ljetne zabave. A na svakome kantunu – svakoga dana od 19 do 01 sati – očekuju ih posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji. Najkraće rečeno: autohtona i posebna, najbolja urbana zabava!

 

“Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna”, samo je jedna od brojnih poruka zabilježena u knjizi dojmova, ova konkretno od posjetitelja iz Verone, koja najbolje opisuje posebnu atmosferu i oduševljenje posjetitelja ponudom i sadržajima ove manifestacije.

 

“Posjetitelji očarani – Rapski Kantuni oduševili ugođajem” – Novi list

A kada jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružimo i vrhunske glazbenike – mladi i simpatični duo , po prvi puta na Rabu, prvorazredni veterani jazza Three Colours of Jazz, potom gitarist i pjevač Matej Mudrovčić Mudri te zvijezde The Voicea, sjajne mlade pjevačice Karla Krmpotić i Ana Bustruc – jedno je sigurno: Od 20. do 24. lipnja – Vidimo se na Kantunu!

 

Tko je tko u projektu “Kantuni”

Kantuni / Corners zaštićeni su kulturno-turistički projekt G.A.D. PRODUKCIJE i njena tima KULTUR specijaliziranog za projekte kulturnog turizma i destinacijskog managementa. Odvija se u javnim prostorima grada Raba, uz partnersku podršku Turističke zajednice Grada Raba.

Manifestacija je osmišljena s ciljem obogaćenja kulturno-turističke ponude u periodima pred- i posezone na otoku Rabu, s dugoročnim ciljem revitalizacije lokaliteta staroga grada i njegove preobrazbe u permanentno otvoreni prostor urbane zabave, kulture i baštine.

 

 

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime