Ispiši ovu stranicu
Subota, 06 Srpanj 2019 08:18

Besplatna probna ronjenja na Rabu u sklopu projekta Pogled u plavo

Autor:
Ocijeni sadržaj
(0 glasa/-ova)
Besplatna probna ronjenja na Rabu u sklopu projekta Pogled u plavo Foto: Pogled u plavo

Tijekom ovog vikenda, 6. i 7. srpnja Grad Rab je omogućio za svoje sugrađane i posjetitelje Grada Raba besplatna probna ronjenja. Uigrana ronilačka ekipa projekta Pogled u plavo s prepoznatljivim montažnim bazenom već se smjestila na Trgu Municipium Arba u Gradu Rabu gdje svi zainteresirani posjetitelji Grada Raba imati priliku ovoga vikenda okušati se u ronjenju pod punom ronilačkom opremom, u kontroliranim uvjetima, a sve uz stručni nadzor instruktora ronjenja.

 

 

Projekt Pogled u plavo gostuje u Gradu Rabu već četvrtu godinu za redom uz podršku Grada Raba i Turističke zajednice grada Raba te u suradnji s Agencijom Promocija ronjenja, a cilj ovog projekta je približiti ljudima ronjenje, ponude u ronjenju i ljepote podmorja kojima Hrvatska obiluje te promovirati Hrvatsku kao ronilačku i turističku destinaciju s naglaskom na važnost sigurnosti u ronjenju.

 

Besplatna probna ronjenja bit će omogućena za sve posjetitelje tijekom dva dana, danas 6. srpnja u periodu od 10:00h do 21:00h i u nedjelju 7. srpnja u periodu od 10:00 do 18:00h.

 

Podvodni pogled na izložbu fotografija hrvatskog podmorja

Oni koji još nisu upoznali ljepote i vještine ronjenja s ronilačkom opremom imati će priliku besplatno zaroniti na Rabu i na unutarnjim stranicama bazena pogledati podvodnu izložbu fotografija ljepota hrvatskog podmorja, podvodnog fotografa i člana RK HRVI Nemo Adriatic Marjana Radovića.

 

Prezentacija ronilačke ponude Grada Raba

Nakon osnovne poduke o ronjenju za sigurnost svih ronioca početnika brinut će se instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba te ronioci i instruktori ronjenja Kluba podvodnih aktivnosti Amfora koji će prezentirati svoj rad, usluge i aktivnosti te ronilačku ponudu Grada Raba.

 

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske. Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

 

Sva gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo, Agencije Promocija ronjenja, te stranicama medijskih pokrovitelja projekta Narodnog radija, SCUBAlife magazina, ronilačkog web portala Gorgonija te web portala Morski.hr

 

Pročitano 1763 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles