logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Subota, 05 Listopad 2019 18:30

Marjan Perčinić osmi na 28. Državnom natjecanju u podvodnom ribolovu u Orebiću

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Najveće pelješko mjesto, Orebić, ovoga je tjedna bilo domaćinom 28. Državnog natjecanja u podvodnom ribolovu. Organizator i domaćin bila je Pomorsko športska udruga 'Peliška jedra' u suradnji sa Ekološko ribolovnim klubom 'Periska' iz Ploča.

 

Nakon prvog dana na 3. mjestu

Natjecanje se održavalo u petak 4. i u subotu 5. listopada u vremenu 09:00 do 14:00 u tri ribolovne zone - dvije na južnoj strani poluotoka Pelješca, a kao rezervna određena je južna i sjeveroistočna strana otoka Korčule.

Lijepo je bilo vidjeti da su se među 20 prijavljenih natjecatelja koji su stekli pravo natjecanja na prvenstvu našle i dvije žene – Gabriela Milićević iz ERK 'Periska' – Ploče i Kristina Šiprak iz SRD 'Udica' – Mali Lošinj, a u konkurenciji je bio i naš Rabljanin Marjan Perčinić (ŠRK Dolin Rab), koji je nakon prvog natjecateljskog dana držao visoko treće mjesto, da bi na kraju natjecanje završio na još uvijek izvrsnom 8. mjestu. U ulozi pratioca (barkarijola) Marjanu se pridružio Marin Pahljina sa svojim novim, na ovome natjecanju prvi puta testiranim, gumenjakom.

 

Titulom pobjednika okitio se Stjepko Kesić (DŠR Strožanac – Podstrana) koji je i prvoga dana bio najbolji. U svakom slučaju, upućujemo naše redakcijske čestitke Marjanu na sjajnom nastupu i predstavljanju Raba na 28. Državnom natjecanju u podvodnom ribolovu u Orebiću.

Pročitano 4027 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1