logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Subota, 05 Listopad 2019 20:44

Promocija novog romana Krešimira Butkovića ''Pukovnikova Ljubav'' / (pet.) 25.10.2019. u 20h

Autor:
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)

U dvorani BIC-a OŠ Ivana Rabljanina u Rabu, u sklopu programa obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige kojeg provodi Gradska knjižnica Rab, u petak 25. listopada 2019. u 20 sati bit će održana promocija novog romana ''Pukovnikova Ljubav'' rapsko-zagrebačkog književnika Krešimira Butkovića.

 

Riječ je o romanu kojem se većina radnje odvija na Rabu. Intrigantan je to ljubavni triler koji uz zaplete, terorizam, pokušaje ubojstava govori i o ljepotama otoka te nepobjedivosti ljubavi usprkos svim kušnjama koje život vezan uz korporacije, rat, prijevare, manipulacije i prijetnje može donijeti.

 

Tko je Lorna? Zašto Pukovnik? Može li se Rab nositi s tako velikom svjetskom aferom i kriminalnim slučajevima, te što je prava ljubav i druge tajne romana otkrijte u razgovoru s autorom knjige.

 

Roman ''Pukovnikova ljubav'' izašao je u izdanju ''Naklade Uliks'' iz Rijeke, a potpomognut je i od strane Grada Raba. Vrijedan je i zbog svoje posvećenosti jednom od najljepših otoka na svijetu te promociji njegovih vrednota i ljepota.

 

O knjizi će na promociji govoriti, kao stručna recenzentica, profesorica Mona Othman, u ime nakladnika Silvano Frančišković, moderirat će sve poznati radijski voditelj Damir Ćopić te, naravno sve što o knjizi može i smije reći, književnik Krešimir Butković. U ime Gradske knjižnice Rab u sklopu Mjeseca hrvatske knjige, prigodno će se obratiti gđa Lidija Domijan Šipovac, a očekuju se i visoki gosti iz Grada Raba. Glazbeno će nas zabaviti sve omiljeniji rapski duo kojeg čine Goran Ćuk i Miljenko Matušan.

 

Prigoda je to da dobijete svoj primjerak knjige s potpisom autora uz okrjepu u foajeu škole.

Pročitano 2397 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1