logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Petak, 22 Studeni 2019 10:15

Paljenjem lampica na božićnom drvcu i koncertom Giuliana započinje peti Advent na Rabu / (sub.) 30.11.2019. od 20h

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Program ovogodišnjeg "Adventa na Rabu" simbolično će započeti u subotu 30. studenog na Trgu Municipium Arba, paljenjem lampica na božićnom drvcu, a u programu koji započinje u 20 sati nastupit će Zbor Glazbene škole I. M. Ronjgova, podružnica Rab uz pratnju mandolina, Dino Gušćić i Mješoviti pjevački zbor "Refuli". U 21.00 sat Rabljane i njihove goste očekuje koncert Giuliana i Diktatora.

 

Advent na Rabu posebna je kombinacija umjetnosti i gastronomije, te zabave za sve uzraste. Brojni koncerti raznovrsnih glazbenih žanrova, likovne izložbe lokalnih i gostujućih umjetnika, te niz kazališnih predstava izvor su radosti i dobrog raspoloženja za sve generacije, a bogat blagdanski stol zagolicat će nepce i zasladiti kraj godine okusima domaćih specijaliteta.

 

 

Niz je atrakcija koje možete doživjeti samo na "najljepšem otočnom adventu". Kupite originalne božićne poklone i zaplešite na ledu na jedinstvenom otočnom klizalištu. Uživajte s djecom u vožnji božićno-novogodišnjim vlakićem. Najmlađima će posebno radostan biti doček Djeda Božićnjaka, osobito njegovo dolazak padobranom na Novu rivu gdje će ga čekati i njegovi vrijedni pomagači - rapski Moto-Mrazovi na svojim motociklima. Ne propustite taj spektakl!

 

Naravno, obilje adventskih događanja ispunit će čitav prosinac na Rabu, a u nastavku Vam donosimo detaljan program:

 

Pročitano 2445 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1