logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Četvrtak, 12 Prosinac 2019 16:09

Humanitarni hokejaški susret rapskih VATROGASACA i RONIOCA- Svi ste pozvani!!! (ned.) 15.12. u 20h

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

Dana 9. prosinca u večernjim satima grupa rapskih vatrogasaca u interventnim odijelima došla je na adventsko klizalište u Varošu. Na sreću ovog puta nisu bile potrebne njihove vještine u otklanjanju problema i rješavanja kriznih situacija, premda je, za ono što je uslijedilo, bila potrebna određena količina hrabrosti.

 

Povod njihovog dolaska na klizalište, vjerovali ili ne, bio je inicijalni timski trening hokeja na ledu. Nakon što su vatrogasne čizme zamijenili klizaljkama, neki prvi puta u životu, i stali za led, uslijedilo je sat vremena dobre zabave, smijeha i nekoliko neizbježnih atraktivnih prizemljenja. Iz ovog zabavnog događaja rodila se i ideja organizacije hokejaške utakmice humaniratnog karaktera u kojoj će sudjelovati članovi DVD-a Rab i članovi KPA Amfora Rab

 

Za pomoć drugima i na led ako treba!

Vatrogasci odjeveni u interventna, a ronioci u ronilačka odijela, svoje će klizačke i hokejaške sposobnosti odmjeriti u nedjelju 15. prosinca u 20h. Sve donacije prikupljat će za vrijeme utakmice volonteri Gradskog društva Crvenog križa Rab na Trgu sv. Kristofora, pred ulazom u klizalište, a sav prikupljeni novac bit će, također u suradnji s Crvenim križem, jednoj potrebitoj obitelji na našem otoku.

 

 Vatrogasci na ledu

Otvoreni hokejaški trening u večeras (12.12.) u 21h!

Kako bi ekipe bile što spremnije za navedenu utakmicu, u četvrtak 12. prosinca u 21 sat će se održati zajednički trening vatrogasaca i ronioca na klizalištu. Pozivamo naše sugrađane da poprate ovo nesvakidašnje događanje na našem otoku i uz dobru zabavu pomognemo jedni drugima u doba darivanja.

Pročitano 1612 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1