Home Najave Humanitarni hokejaški susret rapskih VATROGASACA i RONIOCA- Svi ste pozvani!!! (ned.) 15.12. u 20h

Humanitarni hokejaški susret rapskih VATROGASACA i RONIOCA- Svi ste pozvani!!! (ned.) 15.12. u 20h

0
Humanitarni hokejaški susret rapskih VATROGASACA i RONIOCA- Svi ste pozvani!!! (ned.) 15.12. u 20h

Foto: RabDanas

 

Povod njihovog dolaska na klizalište, vjerovali ili ne, bio je inicijalni timski trening hokeja na ledu. Nakon što su vatrogasne čizme zamijenili klizaljkama, neki prvi puta u životu, i stali za led, uslijedilo je sat vremena dobre zabave, smijeha i nekoliko neizbježnih atraktivnih prizemljenja. Iz ovog zabavnog događaja rodila se i ideja organizacije hokejaške utakmice humaniratnog karaktera u kojoj će sudjelovati članovi DVD-a Rab i članovi KPA Amfora Rab

Rab danas oglas

 

Za pomoć drugima i na led ako treba!

Vatrogasci odjeveni u interventna, a ronioci u ronilačka odijela, svoje će klizačke i hokejaške sposobnosti odmjeriti u nedjelju 15. prosinca u 20h. Sve donacije prikupljat će za vrijeme utakmice volonteri Gradskog društva Crvenog križa Rab na Trgu sv. Kristofora, pred ulazom u klizalište, a sav prikupljeni novac bit će, također u suradnji s Crvenim križem, jednoj potrebitoj obitelji na našem otoku.

 

 Vatrogasci na ledu

Otvoreni hokejaški trening u večeras (12.12.) u 21h!

Kako bi ekipe bile što spremnije za navedenu utakmicu, u četvrtak 12. prosinca u 21 sat će se održati zajednički trening vatrogasaca i ronioca na klizalištu. Pozivamo naše sugrađane da poprate ovo nesvakidašnje događanje na našem otoku i uz dobru zabavu pomognemo jedni drugima u doba darivanja.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime