Home Najave Veljača na Rabu donosi novi CIKLUS EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

Veljača na Rabu donosi novi CIKLUS EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

0
Veljača na Rabu donosi novi CIKLUS EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

Foto: RabDanas

 

Ciklus započinje u srijedu 5. veljače u 18 sati, kada će prvo predavanje na temu “Mogućnost razvoja obiteljskog poduzetništva u turizmu” održati gospodin Nedo Pinezić iz tvrtke za marketing i konzalting u turizmu Quarnarius d.o.o., navodeći primjere dobre prakse u Austriji i sjevernoj Italiji.

Rab danas oglas

 

U srijedu 12. veljače, također u 18 sati, gospođa Meri Kraljević (Interligo – Savjetovalište za obiteljski turizam) održat će predavanje o “Propisima u poslovanju s privatnim smještajem” koje je namijenjeno svim iznajmljivačima koji imaju pitanja i nedoumice vezane uz propise i Pravilnike.

 

Treće srijede u veljači (19.2.) od 19 sati, još jedno predavanje, ovoga puta na temu “Uređenje i prezentacija objekta” održat će gospođa Meri Kraljević s naglaskom na pripremu za prodaju i oglašavanje objekta, te na usklađivanje uređenja sa službenm pravilnikom.

 

Završno predavanje ciklusa edukacija, koje će se održati u srijedu 26. veljače s početkom u 19 sati, dotaknut će se “Komunikacije s teškim sugovornicima”. Predavačica Sanja Gomuzak (Sofis savjetovanje) pokušat će dati odgovor na pitanje zašto nam je netko “težak” i kako kroz osobnu, pismenu i telefonsku komunikaciju s teškim sugovornicima reću ne i ostati “cool”.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime