logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Subota, 27 Lipanj 2020 14:41

Komedija "PIVO" u izvedbi Teatra Gavran | 4.7.2020. u 21h - Park Kapić, Lopar

Napisao/la Centar za kulturu Lopar
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na kazališnu predstavu "Pivo" u izvedbi Teatra Gavran. Predstava će se održati u subotu, 4. srpnja, u Parku Kapić (Luka Lopar) s početkom u 21,00 sat. Ulaz je slobodan

 

Gostovanje organizira Centar za kulturu Lopar uz potporu Općine Lopar i Ministarstva kulture RH.

 

O PREDSTAVI

Pivo je neobična komedija koja govori o ocu i sinu i njihovu odnosu tijekom šezdeset godina. Autor Miro Gavran s puno je humora i topline prikazao suvremene prepoznatljive karaktere koji nas vode kroz situacije koje su mnogi od nas proživjeli s roditeljima ili s djecom.

Šarmantno se poigravajući mačističkim mitovima i međugeneracijskim odnosima, Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran izgradili su u ovoj suptilnoj predstavi uvjerljive životne likove, vođeni sigurnom redateljskom rukom velike hrvatske glumice Helene Buljan.

Na održanom 18. Festivalu pučkog teatra Omišalj – Čavle 2018., prema odluci publike Nagradu za najbolju predstavu po izboru publike osvojila je komedija “Pivo”, autora Mire Gavrana, u režiji Helene Buljan.

 

NAPOMENA: 

Iako na Rabu do sada nije bilo zabilježenih slučajeva bolesti COVID 19, molimo sve posjetitelje da održavaju međusobnu distancu od minimalno 1,5 m i pridržavaju se ostalih preporuka HZZJZ-a https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Plakat-za-javne-prostore-B1-COVID-19_HR-ENG.pdfPročitano 366 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1