logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Četvrtak, 22 Listopad 2020 07:00

Upisi na besplatnu petodnevnu fotoradionicu "Svijet u bojama"

Napisao/la CZK Lopar
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Dragi ljubitelji fotografije i oni koji će to tek postati, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na besplatnu petodnevnu fotoradionicu „Svijet u bojama“ namijenjenu mladima (starijima od 12 godina) i odraslima. Pod vodstvom Sanje Grgić Ćurić (Foto Hrvatska) radionica će se odvijati u Loparu od 29. listopada do 2. studenoga.

 

Fotoradionica se po treći put održava u Loparu te će obuhvaćati teorijski i praktični dio i izložbu najboljih fotografija polaznika. Broj polaznika je ograničen te zainteresirane molimo da se prijave na: 091/574-2343 (Sanja Grgić Ćurić) ili 099/814-0712; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Centar za kulturu Lopar). Prvi put se sastajemo 29. listopada u 16,00 sati ispred ulaza u Općinu Lopar. Prijavljeni polaznici na radionicu trebaju ponijeti vlastiti fotoaparat ili mobitel s kamerom.

 

U suradnji s Foto Hrvatskom, fotoradionicu „Svijet u bojama“ organizira Centar za kulturu Lopar uz potporu Općine Lopar.

 

Pridružite nam se u potrazi za najzanimljivijim i najneobičnijim motivima!

 

Napomena: S obzirom na epidemiološku situaciju, broj sudionika bit će ograničen. Svi sudionici po potrebi će morati nositi maske (aktivnosti u zatvorenom), održavati međusobnu fizičku distancu i pridržavati se ostalih preporuka HZJZ-a.

Pročitano 598 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1