logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Ponedjeljak, 07 Lipanj 2021 14:52

Centralna akcija čišćenja podmorja na području grada Raba | (sub.) 12. lipnja 2021.

Napisao/la Grad Rab
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

U subotu, 12. lipnja 2021. godine na području grada Raba s početkom u 12 sati održat će se centralna akcija čišćenja podmorja.

 

Riječ je o inicijativi koju je pokrenuo Klub podvodnih aktivnosti Amfora povodom obilježavanja jubilarnih 50 godina postojanja, a čiji su suorganizatori Hrvatski ronilački savez, Grad Rab i TZG Raba.

 

Pored sudjelovanja rapskih ronioca ovom se prigodom očekuje i dolazak ronioca članova Hrvatskog ronilačkog saveza, dok su se za brojne pripremne i popratne aktivnosti pored organizatora uključili mjesni odbori Banjol i Barbat, Udruge Komin i Dolin, Gradsko društvo Crvenog križa Rab te Dundovo, dok će Imperial Riviera d.d. managed by Valamar svojim doprinosom također dati podršku hvalevrijednoj inicijativi čišćenja podmorja.

 

Akcija čišćenja podmorja obuhvatit će područja Komunčice I i II, Banjolski i Barbatski kanal te uvalu Eufemija. Ovom prilikom zahvaljujemo svim roniocima te svim volonterima koji daju svoj doprinos u ovoj i sličnim akcijama čišćenja podmorja i priobalja, kako bi naš grad i otok održavali čistim i dostojnim prirodnih ljepota koje nas okružuju. Samo zajedničkim angažmanom možemo ostvarivati željene rezultate!

Pročitano 863 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1