logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Ponedjeljak, 28 Lipanj 2021 11:38

U utorak 29. lipnja na Rajskoj plaži otpočinje 10. Festival skulpture u pijesku.

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Tema ovogodišnjeg 10. jubilarnog Festivala skulpture u pijesku, koji starta svečanim otvaranjem na Rajskoj plaži u Loparu, u utorak 29. lipnja u 11,00 sati, bit će Alisa u Zemlji čudesa, a paralelno s natjecanjem u izradi skulptura u pijesku i ove je godine raspisan natječaj za najbolju fotografiju na temu loparskog pijeska.

 

Jedna od najljepših pješčanih plaža u Hrvatskoj, Rajska plaža u Loparu na otoku Rabu, koju je svojevremeno CNN uvrstio među 100 najljepših plaža na svijetu, i ove će godine postati meka kipara i kiparica – domaćin još jednog, jubilarnog izdanja Festivala skulptura u pijesku koji će se održati od 29. lipnja do 2. srpnja 2021. godine.

 

Ovogodišnju temu Alisa u zemlji čudesa dočarat će jedanaestero predstavnika umjetničke scene, a u sklopu festivala održava se i tradicionalno natjecanje za najbolju fotografiju skulptura u kojem se mogu okušati i posjetitelji i fotografi amateri.

 

Po završetku Festivala, a povodom jubilarne obljetnice, Lopar će dobiti trajno obilježje u vidu replike pobjedničke skulpture u javnom prostoru.

 

Natječaj za najbolju fotografiju na temu loparskog pijeska, sa svim detaljima o prijavama, načinu i roku dostavljanja fotografija, možete pronaći OVDJE.

 

Proglašenje pobjednika u obje kategorije predviđeno je u petak, 2. srpnja u 19,00 sati!

 

Iz dana u dan pratite izdizanje skulptura iz pijeska i svakako nam se pridružite u završnici Festivala kada će Rajska plaža nakratko postati Zemlja čudesa!

Pročitano 758 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1