logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Nedjelja, 10 Listopad 2021 17:33

Klape „Anima Arbae” i „Krijanca” zajedničkim koncertom daruju svoje sugrađane i goste | 16.10. u 19,30h - Sv. Ivan Evanđelista

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

Ženska klapa „Anima Arbae” i Muška klapa „Krijanca” iz Raba daruju svoje sugrađane i goste koncertom koji će se održati u prostoru Sv. Ivana Evanđeliste 16. listopada 2021. godine u 19,30 sati.

 

Pritom poručuju, parafrazirajući riječi velikog pjesnika i akademika Jakše Fiamenga: - Ne da se ta pjesma: krug je njezino sklonište, njezina jedra, njezino sidrište, pozdrav i otpozdrav svijetu, naravima, prošlim zgodama i navadama, onome što traje.

- Ne damo se ni mi! Unatoč brojnim obvezama, obiteljskim i radnim, epidemiološkim mjerama, životnim burama i olujama svih oblika, boja i veličina, pjesma nas drži na okupu. Ona je naš vjetar u leđa, naš ispušni ventil, nešto pri čemu zaigra srce i ispuni se duša, a mi postajemo bolji ljudi. Ovaj koncert posvećujemo svim našim obiteljima čija nam je podrška u radu najvažnija, a poklanjamo ga svim Rabljanima i rapskim gostima koji će, vjerujemo, iskreno uživati u svakoj ispjevanoj noti, poručuju članice i članovi "Anima Arbae" i "Krijance".

Pročitano 1391 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1