logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Srijeda, 19 Siječanj 2022 09:50

Zajedno u Noći muzeja 2022. - Između stvarnog i digitalnog

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Iz Turističke zajednice Grada Raba, Turističke zajednice Općine Lopar, Centra za kulturu Lopar i Pučkog otvorenog učilišta Rab, pozivaju sve zainteresirane posjetitelje, osobito one koji žele iskusiti kreativnu poveznicu između digitalnog i stvarnog svijeta, da u petak 28. siječnja, povodom Noći muzeja 2022., zajedno izađu na poučne staze nagrađivanog projekta Rab Archaeological (T)races i da se tako na jedinstven način upoznaju s 30-ak arheoloških lokaliteta otoka Raba. 

 

U rapskoj Noći muzeja posjetitelji će moći sudjelovati u edukativnoj šetnji poučnom stazom Frux uz organizirano vodstvo Udruge turističkih vodiča Raba, kao i u noćnoj vožnji u obrnutom smjeru poučnom stazom CapoFronte i to uz pratnju članova Biciklističkog kluba Rab. Dakako, sve će biti još zanimljivije, poučnije i zabavnije uz iščitavanje informativno-edukativnih panoa i korištenje interaktivne mobilne aplikacije za lakše praćenje tragova prikrivenih u prekrasnim rapskim krajolicima, a sve u cilju otkrivanja kulturnog blaga otoka Raba. Besplatnu aplikaciju (virtualni vodič) moguće je preuzeti na poveznici OVDJE

 

Svi koji žele sudjelovati u "muzejskoj" šetnji i vožnji otokom mogu se prijaviti do utorka 25. siječnja na e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili SMS-om na brojeve mobilnih telefona: 099 215 51 41, 091 368 40 01, 098 470 545.

 

 

Pročitano 711 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1