logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Srijeda, 20 Travanj 2022 18:17

S trajekta u Loparu kreće rapska etapa utrke 4Islands MTB Race s ciljem na Trgu sv. Kristofora u gradu Rabu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)
S trajekta u Loparu kreće rapska etapa utrke 4Islands MTB Race s ciljem na Trgu sv. Kristofora u gradu Rabu Foto: Samir Cerić Kovačević

Preko 220 timova iz više od 30 različitih zemalja startat će u četvrtak 21. travnja, u 10:45h, s trajekta na loparskom pristaništu kako bi odvozili rapsku etapu velike petodnevne međunarodne brdsko-biciklističke utrke 4IslandsMTB Race, koja se već tradicionalno održava na kvarnerskim otocima: Krku, Rabu, Cresu i Lošinju.

 

Za razliku od prijašnjih izdanja završetak odnosno cilj rapske etape ove će godine biti u povijesnoj jezgri grada Raba, točnije na Trgu sv. Kristofora, koji će se za taj dan transformirati u pravi "race village" sa svim pripadajućim sadržajima, kao što su Bike depo, Bike servis, bike wash, Press zona, suci, doping kontrola i naravno pobjednički podij.

 

Rapsku etapu ukupne dužine 76 km i 1250 m ukupnog uspona, ponovno će kao i svake godine krasiti jedinstvena raznolikost krajolika, prirode i terena, što je prema riječima organizatora moguće doživjeti samo na etapi na otoku Rabu.

 

Kao što smo već izvijestili korisnike parkirališta, zbog održavanja utrke, na području povijesne jezgre grada Raba (od parkirališta „Slavija“ do parkirališta „Vela Riva“) vrijedit će posebna regulacija prometa, a detalje možete pronaći klikom OVDJE.

Pročitano 724 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1