logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 30 Lipanj 2022 11:00

Pogled u plavo dolazi na naš otok - Besplatna probna ronjenja na Rabu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Pogled u plavo dolazi na naš otok - Besplatna probna ronjenja na Rabu Izvor: Pogled u plavo

Pogled u plavo nastavlja sa svojim gostovanjima u cilju promocije Hrvatske kao ronilačke i turističke destinacije, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao aktivnosti, a tijekom ovog vikenda 2. i 3. srpnja dolazi u Grad Rab te će ronjenje postati dostupno svim građanima i posjetiteljima grada Raba.

 

U organizaciji Grada Raba, Turističke zajednice grada Raba i Plave promocije prepoznatljivi montažni 10 metarski bazen projekta Pogled u plavo smjestit će na Trgu Sv. Kristofora te će posjetitelji, a posebno djeca, imati jedinstvenu priliku uživati u čarima i ljepotama ronjenja uz edukativnu podršku ronioca Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske s naglaskom na važnost sigurnosti u ronjenju.

 

Za sve zainteresirane posjetitelje, besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom, u kontroliranim uvjetima i uz stručno vodstvo instruktora ronjenja bit će omogućena 2. srpnja 2022. god. u periodu od 10:00h do 21:00h i 3. srpnja 2022. god. u periodu od 10:00 do 18:00h na Trgu Sv. Kristofora u Gradu Rabu.

 

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen projekta Pogled u plavo posjetitelji će imati priliku razgledavati ljepote podmorja kroz podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena te pridonosi stvarnom doživljaju dubine. Posjetitelji Pogleda u plavo će roniti uz sigurnost i stručno vodstvo ronioca Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske uz podršku Kluba podvodnih aktivnosti Amfora.

 

Projekt Pogled u plavo održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske dok su medijski pokrovitelji projekta narodni, Morski.hr, SCUBAlife magazin i Gorgonija.com uz veliku podršku HONDA MARINE (Fred Bobek d.o.o.).

 

Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

 

Gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo i Agencije Plava promocija

 

Budite i Vi dio Pogleda u plavo!

Pročitano 556 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1