logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Srijeda, 06 Srpanj 2022 13:15

Koncert MPZ REFULI - Dođite i uživajte u pjesmama iz vrela ljubavi i mira | (ned.) 10.7.2022. u 21:30h

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Rapska publika ove će nedjelje 10. srpnja, u prekrasnom ambijentu podno zvonika sv. Ivana Evanđeliste, s početkom u 21:30 sati, moći uživati u koncertu rapskog Mješovitog pjevačkog zbora REFULI koji iduće godine slavi 10 godina postojanja, a od samog početka njegove pjevačice i pjevače umjetnički vodi i usmjerava profesorica Tatjana Zorić iz Zadra.

 

Otok je, naravno, specifična sredina, i uvijek je bilo vrlo zahtjevno zadržati mlade članove zbog njihovih odlazaka na školovanje van otoka, stoga će i ovaj koncert poslužiti kao svojevrsni poziv zaljubljenicima u zborsko pjevanje i druženje kroz pjesmu, da se pridruže zboru i svima onima koji su Refulima ostali vjerni i kroz ove pandemijom obilježene godine.

 

Nedjeljnim koncertom članovi MPZ Refuli žele prije svega poslati poruku mira i tolerancije pjevajući internacionalno koncipiran repertoar s pjesama koje progovaraju upravo o miru i ljubavi, ali i o ratu i patnji koja se upravo sada događa u Ukrajini i u drugim manje sretnim djelovima svijeta.

 

Gosti koncerta bit će učenici O.Š. Krune Krstića iz Zadra koji će izvesti dramsku igru koju autorski potpisuje profesorica Tatjana Zorić.

 

Koncert će se održati u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Rab te pod pokroviteljstvom Grada Raba i Turističke zajednice grada Raba. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Pročitano 724 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1